Cengiz Ünder, Barcelona'ya transfer olacak mı? Cengiz Ünder Barcelona maçında sahada mı?

Roma'da forma giyen Cengiz Ünder ile ilgili transfer iddiaları gündeme geldi. Barcelona, Cengiz Ünder'i transfer edecek mi? Roma Sportif Direktörü Monchi'den Cengiz Ünder için Barcelona açıklaması geldi. Cengiz Ünder, Barcelona maçında neden oynamıyor. Bu soruların cevabı haberimizde...

FutbolArena - Roma'da forma giyen milli yıldızımız Cengiz Ünder'in Barcelona'ya transfer olacağı yönündeki iddialar ortaya çıkmaya başladı. Barcelona, Cengiz Ünder'i transfer edecek mi? Monchi ve Di Francesco'dan Cengiz Ünder açıklaması. Barcelona - Cengiz Ünder transfer haberleri... Detaylar haberimizde...

Cengiz Ünder - Barcelona transfer haberleri - Roma'dan resmi Cengiz Ünder açıklaması


Sezon başında Medipol Başakşehir'den Roma'ya transfer olan yıldız futbolcu Cengiz Ünder, sergilediği performansla adından en çok söz ettiren futbolculardan biri oldu. Cengiz Ünder, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona maçında forma giyebilecek mi? Herkes bu soruyu sorarken Barcelona ile ilgili transfer iddiaları da gündeme geldi.

Barcelona'nın Cengiz Ünder'i takip ettiğini söyleyen Monchi, "Cengiz'in Barcelona'ya transfer olacağı yönünde bana sorular soruluyor ancak şu anda böyle bir görüşmede bulunmadım. Birlikte iş yaptığım insanlar bana Barcelona'nın onu takip ettiğini söylüyorlar ancak sizi garanti ederim ki bu çok normal. Barcelona çok oyuncuyu takip ediyor" diye konuştu.

Cengiz Ünder, Barcelona maçında neden yok?


Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesc, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona mücadelesi öncesinde takımının son durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Eusebio Di Francesc, A Milli Takım'da sakatlanan Cengiz Ünder'in Barcelona maçında oynamayacağını açıkladı. Roma'nın teknik patronu, Eusebio Di Francesco: "Cengiz Ünder, Barcelona maçında oynayamayacak. Nainggolan'ın yarın oynama şansı ise %50..." dedi.

Cengiz Ünder'in Roma'da oynadığı maçlar ve attığı goller


Cengiz Ünder, Medipol Başakşehir'den Roma'ya transfer olduktan sonra özellikle son haftalarda attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Milli futbolcumuz bu sezon Serie A'da 21 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Roma Son Dakika Haberleri