Cengiz Ünder - Arsenal transferinde yeni gelişme

Cengiz Ünder transferinden vazgeçmeyen Arsenal, Mart ayındaki Roma maçlarına gözlemci gönderecek.

FutbolArena Dış Haberler - Roma'da forma giyen milli yıldızımız Cengiz Ünder, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal tarafından izleniyor. Ocay ayında gerçeşlemeyen transfer için ısrarcı olan Arsenal, Roma maçlarına gözlemci gönderme kararı aldı.

Arsenal Cengiz Ünder'i transfer edecek mi?


İtalya basınından Calciomercato'nun haberine göre Arsenal, Cengiz Ünder için ara transfer döneminde kurduğu temaslardan olumsuz sonuç aldı. Roma'nın yüksek bonservis talebine rağmen transferden vazgeçmeyen Arsenal, Mart ayındaki Roma maçlarına Cengiz Ünder için gözlemci gönderecek.



ROMA BONSERVİSİ DÜŞÜRECEK

Bu gelişmeler yaşanırken Roma, Cengiz Ünder konusunda istediği bonservisi 30 milyon Euro bandına kadar düşürdü. Cengiz Ünder'in talihsiz bir sakatlık yaşaması nedeniyle yeniden harekete geçen Arsenal, sezon sonunda Roma ile masaya oturmayı hedefliyor. Roma'nın Arsenal'dan gelecek 30 milyon Euro ve üzerindeki bir teklife sıcak bakacağı ifade ediliyor.

İtalya Serie A'nın genç yıldızları arasında gösterilen Cengiz Ünder, Medipol Başakşehir'den 13,75 milyon Euro bonservis bedeli ile Roma'ya transfer olmuştu.

Cengiz Ünder Roma'da kaç gol attı?


Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla Serie A'da 18 maçta 3 gol atarken, 6 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen yıldız futbolcu toplamda, tüm kulvarlarda 25 maçta 6 gol atarken, 9 asist yaptı.

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Roma Son Dakika Haberleri