Roberto Mancini'den transfer açıklaması - Inter Haberleri

Inter Menajeri Roberto Mancini gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler – İtalya Serie A takımlarından Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini, Premium Sport ile yaptığı röportajda gündemdeki konulara yanıt verdi.

Euro 2016'nın ardından İtalya Milli Takımı'nda Antonio Conte görevi bırakacak. Yerine gelebilecek adaylar arasında Mancini de bulunuyor. İtalyan teknik adam bu konuyla ilgili: "Herkese milli takımı çalıştırma fırsatı gelmiyor. Tabii ki kulüp takımını çalıştırmaktan farklı olacaktır ama eğlenceli olabilir. Eğer milli takımdan böyle bir teklif gelirse, bunu kabul etmek zorundasınız" şeklinde konuşarak milli takıma yeşil ışık yaktı.

Inter, Yaya Toure'yi transfer edecek mi?


Transferlerle ilgili de sorulara yanıt veren Mancini: "Şimdiden transferlerle ilgili konuşmak zor çünkü ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yaya Toure harika bir oyuncu ama şu anda Manchester City'nin futbolcusu. Takımdaki genç oyuncularımıza yardım edebilecek yüksek kalitede futbolculara ihtiyacımız var. Düşük maliyetlere iyi oyuncular bulmak kolay değil." diye konuştu.

Inter 35 haftası geride kalan Serie A'da 64 puanla 4. sırada bulunuyor. Kalan 3 haftada 71 puanlı Roma'yı geçemezlerse önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecekler.

Futbolarena anasayfasından devam...

Inter Son Dakika Haberleri