Vedat Muriqi sessizliğini bozdu: "2-3 günde belli olacak"

Vedat Muriqi sessizliğini bozdu ve transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu önümüzdeki 2-3 günde her şeyin netlik kazanacağını söyledi. 

FutbolArena - Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Vedat Muriqi ve Başkan Hasan Kartal, transferle ilgili TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.


Transfer Haberleri: Vedat Muriqi hangi takıma transfer olacak?


Vedat Muriqi sessizliğini bozdu ve transferiyle ilgili ilk kez konuştu. Başkan Hasan Kartal'ın kendisine yönelttiği alternatifleri düşünmek için süre istediğini belirten Vedat Muriqi, "Önümüzdeki 2-3 gün içinde her şey netlik kazanacak." ifadelerini kullandı.

HASAN KARTAL: "VEDAT'IN ÖNÜNDE 3 SEÇENEK VAR"

Vedat Muriqi'e A,B,C planlarını sunduk. Avrupa'ya gidebilir. Süper Lig'den gidebileceği takımlar var. Olmazsa bizde devam edebilir. Birçok alternatifi kendisine sunduk ve kendisi düşünecek. Başkanım 'Ben şunu istiyorum' diyecek ve kendi planını söyleyecek. Vedat Muriqi bizim çocuğumuz. Transferde Vedat'a da saygı göstereceğiz. Ancak kafamızda bir bedel var. Eğer bizim kafamızdaki fiyat olmadan da karşı çıkarız. Bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var.

"FENERBAHÇE'DEN RESMİ BİR BEDEL ALMADIK"

Fenerbahçe'den henüz resmi bir bedel almadık. Takas dediğiniz zaman mesleğimin dışına çıkıyor. Takas işlerine Sportif Direktör ve hoca bakar. Öyle bir şey olursa onlar düşünecek. Bu benim karar vereceğim bir konu değil.

VEDAT MURİQİ'NİN AÇIKLAMALARI

Günlerdir konuşulanlar var. Başkanımla konuştuk. Hocamızla da konuştuk. Planları bana söyledi. Başkanımdan izin istedim. Onları düşünmek için izin istedim. Sonrasında yeniden bir araya geleceğiz.

Vedat Muriqi, "Kırmızı çizgilerin var mı? Şu takıma gitmem, bu takıma giderim' şeklindeki soruya, "Şu an için kulübüm ve benim menfaatlerim ön planda. Ayrılırsam başkanımla hellaleşip ayrılmak istiyorum. Önümüzdeki 2-3 günde her şey belli olacak." dedi.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri