Rizespor'da deplasman haftası

Rizespor art arda zorlu deplasman maçlarına çıkmaya hazırlanıyor.

FutbolArena - Rizespor, Süper Lig'de art arda oynayacağı iki maç ve bir de Türkiye Kupası maçı nedeniyle bir haftalık gurbete çıkacak.


Rizespor maçları, Çaykur Rize fikstür


Atmaca, Pazartesi akşamı İstanbul'da oynayacağı Beşiktaş maçı için Pazar günü kendi evinde yapacağı son çalışma ardından İstanbul'a uçacak. Yeşil – mavili ekip Beşiktaş maçı sonrası İstanbul'da kalarak Perşembe günü kupada oynayacağı Sarıyer maçı hazırlıklarını bu şehirde sürdürecek. Çaykur Rizespor, Perşembe günü oynayacağı Sarıyer maçı sonrası bu kez Cuma günü İstanbul'dan İzmir'e geçerek, ligin 11'inci haftasında karşılaşacağı Göztepe maçı hazırlıklarını İzmir'de sürdürecek. Yeşil -mavili ekip, Pazartesi akşamı oynayacağı Göztepe maçı sonrası bir hafta ayrılıktan sonra Salı sabahı tekrar Rize'ye dönerek Başakşehir maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.

PENALTILAR VE KIRMIZI KARTLAR CAN YAKTI

Çaykur Rizespor, bu sezon süper ligde geride kalan 9 hafta içinde kalesine en çok penaltı gören takımların başında yer alırken, bir diğer olumsuzluk ise yeşil – mavili takımın kırmızı kart sayısının fazlalığı oldu.

Atmaca, bu sezon 4 maçta kalesine penaltı gördü. Ligin ilk haftasında oynanan Kasımpaşa maçında penaltı golü kalesine gören yeşil – mavili ekip, bir diğer penaltı golünü ise deplasmanda Antalyaspor karşısında uzatma dakikaları içinde görmüş ve o maçtan mağlup olarak ayrılmıştı. Yeşil – mavili takım Kayserispor deplasman maçında bir kez daha penaltı golü kalesine görürken, son hafta Konyaspor iç saha maçında da Çaykur Rizespor kalesine gördüğü penaltı golü ile maçtan bir puan ile ayrılmak zorunda kalmıştı.

TAKIM KIZARDI

Çaykur Rizespor bu sezon süper ligde oldukça hırçınlaşarak, toplamda 4 kırmızı kart gördü. Yeşil – mavili ekip ilk olarak Antalyaspor deplasman maçında Koray Altınay ile kızarırken, atmaca, bir diğer kırmızı kartı bu kez Malatyaspor deplasman maçında Matic Fink'le görmüştü. Rizespor, Kayserispor deplasman maçında Samudio ile kırmızı kart görerek büyük bir avantajı o maçta elinin tersi ile itmişti. Yeşil – mavili takım bu sezon 4'üncü kırmızı kartını ise Konyaspor maçı sonrası Abdullah Durak'a maçın hakemi Volkan Bayarslan tarafından gösterilen direk kırmızı kart ile gördü.

Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri