Petru ve Mehmet dönüyor gözler karaman'da! - Rizespor Haberleri

Cezası nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyen İtalyan oyuncu Petrucci ve sakatlıktan kurtulan Mehmet Akyüz, Antalyaspor maçında sahalara dönecek.

FutbolArena -Bu iki futbolcunun takıma dönmesi ile teknik direktör Hikmet Karaman'ın nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Yeşil – mavili takımda Antalyaspor maçı öncesi Saadane ve Ahmet İlhan'ın kart cezalısı konumunda olması nedeniyle deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, Petrucci ve Mehmet Akyüz'ü ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniliyor.

Stoperlerle Özel Görüşme

Beşiktaş maçında savunmada maç boyunca sağlam duran ama bir anlık hata nedeniyle kalelerini gole kapatamayan iki stoper Yakoubi ve Oboabona ile teknik direktör Hikmet Karaman, idman sonrası özel bir görüşme yaptı.Tecrübeli teknik adam iki oyuncusuna; "Beşiktaş maçında ortaya konulan performans beni kısmen memnun etti ama bir anlık hata bize pahalıya patladı.

Çalışma temponuzdan memnunum, fakat biraz daha dikkatli olmanızı istiyorum. Bir birinizle kopuk olmayın her an oyunun içinde olun. Antalyaspor'un başta Eto'o olmak üzere forvet oyuncuları çok tehlikeli ayaklar, bir anlık dalgınlık bizi zora sokar, çok dikkatli olmanız gerekiyor" dedi. Karaman, ayrıca iki oyuncusuna duran toplarda mutlaka hava toplarında gol arayın, emrini verdiği öğrenildi.

Attım Yine Atarım!

Yeşil - mavili takımın Nijeryalı Milli stoperi Oboabona'dan Antalyaspor'a gözdağı.Geçen sezon Rize'de oynanan ve Çaykur Rizespor'un Antalyaspor'u 5 - 1 mağlup ettiği maçta açılış golünü atan Oboabona, Antalyaspor'a yeni bir mesaj göndererek; "Geçen sezon attım, yine atacağız ve maçı kazanacağız" dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman oyuncularına inanıyor. Yeşil - mavili takımın teknik direktörü ;" Önümüzde oynanmamış 11 maç daha var. Bu hafta oynayacağımız Antalyaspor maçı ile lige çıkışa geçeceğiz" dedi.

Hikmet Karaman; "Ortada 11 maç 33 puan var. Son Beşiktaş maçında hakem hatası bir puanımıza mal oldu. Bu sezon bir çok maçta benzer hakem hataları hep bizi buldu. Antalyaspor karşılaşmasında sahadan üç puanla ayrılarak çıkışa geçeceğiz. Oyuncularıma inanıyorum" ifadesini kullandı.

Antalya'da Tanıdık İsimler!

Yeşil - mavili takımı daha önce üç kez çalıştıran Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ve eski oyuncusu Deniz Kadah, Pazar akşamı eski takımlarına karşı mücadele edecek. Bu sezon Antalyaspor'a transfer olan gurbetçi oyuncu Deniz Kadah, ligin ilk devresinde oynanan ve 1 – 1 biten maçta ev sahibi takımın tek golünü kaydetmişti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri