Mehmet Ali Karaca: ''Bu saatte karşılaşma oynanması doğru değil''

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Karaca 1-0 mağlup oldukları Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Çaykur Rizespor deplasmanda Yeni Malatyaspor'un konuğu oldu. Çaykur Rizespor mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı. Karşılaşma sonrasında Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Karaca şu ifadeleri kullandı.


Çaykur Rizespor Haber: Mehmet Ali Karaca'dan Malatyaspor maçı açıklaması


Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Karaca ise karşılaşmanın ilk yarısında iki takımında karşılıklı dengeli bir oyunun ortaya koyduğunu söyledi. İlk yarının son dakikalarında basit bir gol yediklerini ve yenik duruma düştüklerini belirten Karaca, “İkinci devrede kontrollü oynadık ama bir futbolcumuz atıldıktan sonra oyun planlarında baya bir değişiklik yapmak zorunda kaldık. İstediğimiz skoru elde edemedik haliyle, mağlup olduk üzgünüz" diye konuştu.

''BU SAATTE MAÇ OYNANMASI ARZU ETTİĞİMİZ BİR KONU DEĞİL''

Maçın erken saatte oynatılmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Karaca, “Bu saatlerde maçın oynanması bizlerin çok arzu ettiği bir durum değil. İki tarafta sıcaktan dolayı agresif bir oyun sergileyemedi" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri