Elazığspor ve Çaykur Rizespor takımları arasında elektirik krizi

Elazığspor yönetimi, Çaykur Rizespor'un sponsoru olan  AKSA Fırat Elektrik dağıtım firmasının maç öncesi tesislerin elektriğini kesmesinin kulübe karşı takındığı tavrın manidar olduğunu açıkladı.

FutbolArena - Çaykur Rizespor'un sponsorları arasında yer alan AKSA Elektrik dağıtım A.Ş ‘nin Elazığspor'un birikmiş elektrik borcu nedeniyle Çaykur Rizespor maçı öncesi kulübün elektriklerini kesmesi ev sahibi takım tarafından eleştirildi.

Elazığspor yönetimi, bu hafta karşılaşacakları Çaykur Rizespor'un sponsoru olan AKSA Fırat Elektrik dağıtım firmasının maç öncesi tesislerin elektriğini kesmesinin kulübe karşı takındığı tavrın manidar olduğunu açıkladı.

RİZESPOR'UN DA ELEKTİĞİ KESİLMİŞTİ

Öte yandan geçen sezon içinde Çaykur Rizespor'un sponsoru olan aynı firma stat ve kapalı spor salonun elektriklerini kesmiş, Rizespor yönetimi bu olaya büyük tepki göstermişti.

ELAZIĞ ALARMI

Çaykur Rizespor ligde son iki haftada kaybettiği beş puan sonrası bu hafta oynayacağı Elazığspor maçında hesaplarını galibiyet üzerine kuruyor. Yeşil – mavili takım hafta sonu deplasman oynayacağı Elazığspor maçına kurtuluş gözüyle bakıyor. Çaykur Rizespor yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcuları son iki haftada kaybedilen beş puan sonrası Elazığspor karşılaşmasında alınacak olan 3 puanın camianın yeniden ayağa kalkacağını düşünüyor.
Başkan Hasan Kemal Yardımcı gerekli önlemleri alırken, teknik kadro ve futbolculara yönetimle birlikte sürekli destek verdikleri biliniyor.

HİKMET KARAMAN SIKINTILI

Son iki hafta içinde yapılan puan kayıpları sonrası teknik direktör Hikmet Karaman'ın sıkıntılı olduğu gözlendi.Deneyimli teknik adamın son Balıkesir Baltok maçında kaçırılan gol pozisyonlarından dert yandığı öğrenilirken, hafta içi futbolcuları ile yaptığı özel toplantıda bu konu üzerine durduğu ve Elazığspor karşılaşmasında girilen gol pozisyonlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

OYUNCULAR KENETLENDİ

Bu hafta sonu Elazığspor ile kritik bir maça çıkacak olan yeşil – mavili takımda oyuncular bir birleri ile toplantılar yaparak bu maçın önemini ve camianın kendilerinden olan beklentiyi anlattılar. Ligin son iki haftasında sergilenen görüntünün kendilerine hiç yakışmadığı ve biran önce toparlanmaları gerektiğini bir birlerine söyleyen futbolcular, hafta sonu oynanacak olan Elazığspor maçında galibiyet alarak kendilerini affettireceklerini söylediler.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri