Çaykur Rizespor'dan transferde Loic Remy sürprizi

Süper Lig ekiplerinden Rizespor'da transfer çalışmaları kapsamında Loic Remy ile anlaşma sağlandı.

FutbolArena - Süper Lig'de yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'da transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Karadeniz temsilcisi, geçtiğimiz sezon Lille forması giyen Fransız golcü Loic Remy ile anlaşma sağladı.

Transfer Haberleri: Loic Remy, Rizespor'a transfer oldu mu?


Bu sabah İstanbul'a gelen Fransız golcü, sağlık kontrollerinin ardından 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Remy, "Rizespor'un projesine inanıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Yeteneğimi ve başarılarımı gençlerle paylaşmak istiyorum. Rizespor'un yeni sezonda farklı işlere imza atacağına inanıyorum. Lille'de birkaç yıl önce aynı konumdaydı. Takım zor bir dönemden geçiyordu ve bazı değişiklikler gerekiyordu. İki yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarla Lille'i taşıdık. Burada da çok güzel başarılara imza atacağız." dedi.

Kariyerinde Lyon, Marsilya, Chelsea ve Lille gibi takımlarda forma giyen Loic Remy, geçtiğimiz sezon Lille formaısyla 30 maça çıktı ve 14 gol attı. Tecrübeli golcü şimdiye kadar kariyrinde 398 maça çıkarken 138 gol attı ve 32 asist yaptı.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri