Çaykur Rizespor'da TFF 1. Lig'de penaltı kabusu

Çaykur Rizespor yeni hocası İbrahim Üzülmez ile evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken aleyhine çalınan penaltılarla gündemde.

FutbolArena - Çaykur Rizespor ligde oynadığı sekiz maçın beşinde penaltı kararı ile sarsıldı.

Ligin açılış maçında Manisaspor'dan penaltı kararı sonrası golü yiyen yeşil – mavili takım son dört hafta içinde sırasıyla Ankaragücü, Balıkesir, Elazığ ve son olarak Samsunspor maçında aleyhine penaltı kararı çalınmıştı.

Aleyhlerine çalınan penaltı kararlarına haklı tepki gösteren Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, “ Olmayan pozisyonda penaltı çalmak, haksızlıktır" dedi.

Çaykur Rizespor'un aleyhine çalınan penaltılar


Hakemler kimsenin emeğini çalmasın diyen Üzülmez; “ İlk sekiz hafta içinde aleyhimize 5'inci Penaltı çalındı. 34 maçta 34 penaltı mı çalınacak bize. Ben bir şey istemiyorum, kimsenin hakkını, hukukunu istemiyorum, bizimde hakkımız geçmesin, varsa çalınsın ama olmayan penaltıya düdük çalmak haksızlık. Maçın başında erken sarı kartlar bizim oyuncuları tedirgin etti. Tüm takdir haklarını Samsunspor lehine çalındı. Teknik direktörlük kariyerimde bundan önce hakemlerle ilgili en ufak bir açıklamam yoktur. Bu takımın beş maçına beş penaltı çalınıyorsa bu ne ya! Bu yörenin çocuğu olarak bundan sonra bu hatalara daha fazla dikkat çekmemiz gerekiyor. Benim işim oyuncularımı saha içine motive etmek, birde saha dışında beş maçta beş penaltı çalınan hakemlerden uğraşmak istemem. Hakem arkadaşlar aslanlar gibi mücadele etsin, gördüğünü çalsın, kimsenin emeğini çalmasınlar" ifadesini kullandı.

Son dakika TFF 1. Lig Haberleri için FutbolArena'yı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri