Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği'nden Hopf ve Politevich'i transfer ediyor!

Çaykur Rİzespor uzun süredir peşinde olduğu Gençlerbirliği'nden kaleci Hope ve stoper Politevich'in transferlerinde sıcak saatler yaşanıyor

FutbolArena - Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor transferde Gençlerbirliği'nden iki oyuncunun peşinde. Per Johannes Hopf ve Sergey Politevich'in imzası an meselesi.


Çaykur Rizespor'un transferleri 2018


Çaykur Rizespor' da transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeşil-mavililerin uzun süredir gündeminde olduğu Gençlerbirliği'nden kaleci Per Johannes Hopf, ile stoper Sergey Politevich transfer gündeminin ilk sıralarındaki yerini koruyor. Yeşil-mavililerin kaleci Hopf ile Politevich ile anlaştığı iddia edilirken kulübü Gençlerbirliği ile bonservis konusunda henüz uzlaşma sağlayamadığı belirtiliyor. Rizespor' da teknik direktör İbrahim Üzülmez'ın ısrarla istediği Hopf ve Politevich için başkent ekibine Galip Güzel ve Turgut Doğan Şahin'ı takas yolu ile önerilip bir miktarda para teklifinde bulunulduğu öğrenildi.

Geçen sezon Süper Lig'den düşen Başkent ekibinin Kaleci Hopf ve defans oyuncusu Politevic'in transferinde ısrarlı olup tüm olasılıkları göz önünde bulunduran Çaykur Rizespor B planını da yaptı. Gençlerbirliği ile yakın ilişkiler içinde olan Yeşil-mavili kulübün başkan vekili Hasan Kartal, bu iki oyuncunun transferleri ile yakından ilgileniyor. Kartal, “Hopf ve Politevich için görüşmelerimiz devam ediyor. Oyuncularla prensipte anlaştık. Bonservis ücretleri için pazarlıklarımız devam ediyor. Takas ve bir miktar para karşılığından tekliflerimizi yaptık. Birkaç gün içinde transferleri netleşir. Bu transferlerle tüm şartlarımızı sonuna kadar zorluyoruz" dedi.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri