Çaykur Rizespor 3-0 Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Çaykur Rizespor sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti. Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig maçının özeti, golleri ve detayları haberimizde.

FutbolArena - Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Çaykur Rizespor maçı Aatif Chahechouhe, Vedat Muriç ve Nakoulma'nın son dakikada kaydettiği goller ile 3-0 kazandı. Çaykur Rizespor bu galibiyetin ardından 28 puanla 10. sıraya yükseldi. Sezonun ilk yarısını 12 puanla son sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, 2019'da 6 maçta 16 puan toplayarak 28 puana yükseldi. Bu yıl 6 maçtan 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Çaykur Rizespor, haftaya deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.Yeni Malatyaspor ise düşüşünü sürdürerek 34 puanla 5. sıraya geriledi. Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor maçının özeti, golleri ve maçla ilgili gelişmeler bu haberde.

Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç bitti?


26. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Boldrin bekletmeden pasını Aatif'e verdi. Sert şutu ile kale direğinin hemen yanından topu filelerle buluşturan Aatif takımını öne geçiren golü kaydetti. Çaykur Rizespor soyunma odasına Aatif Chahechouhe'nun attığı gol ile 1-0 önde gitti. İkinci yarıda Yeni Malatyaspor beraberlik golü için büyük çaba sarf etse de aradığı golü bulamadı. 90+5'te Vedat Muriç'in golüyle Rizespor, Malatyaspor karşısında skoru 2-0 yaptı. 90+8'de Rizespor, Nakoulma ile skoru 3-0 yaptı. Taraftar rüzgarını arkasına alan Çaykur Rizespor karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başardı. Yeni Malatyaspor'da bu maçta Robin Yalçın, Erkan Kaş ve Mina sakatlandı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Aatif Chahechouhe Çaykur Rizespor'da kaç gol attı?


Aatif Chahechouhe, Bursaspor'dan sonra Yeni Malatyaspor'a da gol atarak son 2 maçta rakip ağları sarstı. Ara transferde Fenerbahçe'den alınan Aatif Chahechouhe, aradan geçen sürede ortaya koyduğu performanslar ile teknik direktör Okan Buruk'u sevindirdi. Aatif Chahechouhe Çaykur Rizespor ile Süper Lig'de çıktığı 6 maçta 2 gol attı.

Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'ler


Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Awaziem, Melnjak, Abdullah, Azubuike, Boldrin, Aatif, Umar, Muriqi

Evkur Yeni Malatyaspor'un ilk 11'i: Fabien, Seth, Mina, Mustafa, Erkan, Donald, Robin, Ahmet, Aleksic, Guilherme, Eren

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri