Çaykur Rizespor 0-0 Göztepe maç özeti İZLE

Çaykur Rizespor, Süper Lig 4. haftasında sahasında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Çaykur Rizespor - Göztepe maç özetini izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 4. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Göztepe'yi ağırladı. Çaykur Rizespor ile Göztepe arasında oynanan müsabakada gol sesi çıkmadı. Çaykur Rizespor - Göztepe maç özetini izlemek için detaylar haberimizde.

Çaykur Rizespor - Göztepe maç özeti


Çaykur Rizespor - Göztepe maçının en önemli anı ilk yarının son dakikalarında yaşandı. Göztepe'de Napoleoni'nin şutunda Rizesporlu futbolcu Vetrich, kale çizgisi üzerinde topu eliyle çıkardı. Hakem penaltı kararı vererek Vetrich'e kırmızı kart gösterdi. VAR'ın devreye girmesi sonucu bu pozisyonda ofsayt kararı çıktı. Ofsayt kararından sonra penaltı ve kırmızı kart iptal edildi. İkinci yarıda Çaykur Rizespor rakip kalede daha baskılı oynayan taraf görünmesine rağmen iki takım da pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı ve müsabaka golsüz sona erdi.

Stat: Çaykur Didi
Hakemler: Abdulkadir Bitigen xx, Mehmet Salih Mazlum xx, Mustafa Savranlar xx
Çaykyur Rizespor: Gökhan xx, Abarhoun xx, Attamah xx (Abdullah dk. 85 ?), Boldrin xx, Nill De Pauw xx, Samudio xx (Scepovic dk. 70 xx), Umar xx (Oğulcan dk. 77 xx), Chatzıısaıas xx, Vetrih xx, Melnjak xx, Moroziuk xx
Yedekler: Tarık, Atakan, Barış, Dıomande, Burak, Oğuz Kağan, Orhan
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Göztepe: Beto xx, Lamine Gassama xx, Berkan x, Cristian Titi xx, Alparslan x, Serdar xx (Ege dk. 85 ?), Andre Poko xx, Halil x (Eren dk. 60 xx), Soner xx, Marcio Mossoro x, Stefano Napoleoni xx (Batuhan dk. 76 xx)
Yedekler: Mehmet, Sanneh, Borges Mora, Castro Pereıra, Yasin, Schwechılen, Murat
Teknik Direktör: Tamer Tuna
Sarı kartlar: Atamah, Melnjak, Boldrin (Çaykur Rizespor), Halil Akbunar, Mossoro, Alparslan, Berkan (Göztepe)

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri