Boldrin'in transferinde 1 koli elek altı çay detayı

Çaykur Rizespor'da sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Boldrin'in transfer hikayesi duyanları şaşırttı. 

FutbolArena - Çaykur Rizespor'un yaz transfer döneminin son günlerinde İstikbal Mobilya Kayserispor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu Fernando Boldrin, özellikle ligin ikinci devresinde yaptığı çıkışla büyük beğeni topladı.

Teknik direktör Okan Buruk'un değişmezi olan Brezilyalı 10 numara Boldrin, sezon sonunda eski takımı Kayserispor ile sözleşmesi sona ermesi ile boşa çıkacak.

"RİZE'DE OLMAKTAN DOLAYÍ MUTLUYUZ"

Ligin ikinci devresinde takıma dahil olan kaliteli oyuncular ile birlikte kendi formu üst düzeye çıkan Boldrin için yeni sezonda yönetim bu kez bonservisi elinde olan oyuncu ile 2 yıllık sözleşme yapmak istiyor. Brezilyalı 10 numara ailesi ile birlikte Rize'de mutlu olduğunu belirterek "Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Artık bonservisim elimde olacak, yeni sezonda neler olur bilmiyorum ama, ben ve eşim Rize'de olmaktan çok mutluyuz" ifadesini kullandı.

1 KOLİ ELEK ALTI ÇAYA TRANSFER

Yeşil mavili takım transfer dönemin son günlerinde Kayserispor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Boldrin için sarı kırmızılı ekibin başkanı Erol Bedir'in istediği kiralama bedelini eski Başkan Hasan Kemal Yardımcı çok bulmuş ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir'e, "Bizde öyle bir para yok ama istersen sana elek altı Rize çayı gönderelim" şeklinde esprili yanıt vermişti.

Rizespor, Onursal Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'nın daha sonra Erol Bedir'e verdiği sözü tutarak bir koli elek altı çay gönderdiği belirtildi.

Fernando Boldrin bu sezon Çaykur Rizespor'da 24 lig maçında 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Çaykur Rizespor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri