Aminu Umur iddialı 'Fark yaratacağız'

Rizespor'un büyük beklenti içinde olduğu Aminu Umar, iddialı açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Rizespor'un genç forvet oyuncusu Umar Aminu, önemli açıklamalar yaptı. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu sezon başında itibaren takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını ancak işlerin istedikleri gibi gitmediğini söyledi.


Aminu Umar'ın açıklamaları (19 Kasım 2018)


Özellikle ligin ilk haftalarında çok şansız maçlar çıkardıklarını ifade eden Umar Aminu, “Gerek ben gerekse de takım arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Eğer bu şekilde devam edersek önümüzdeki maçlarda bu şansızlığımızı kırıp fark yaratacağımızı düşünüyorum. Ayrıca ben takım olarak Rizespor'dayım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Elbette istediğimiz noktada değiliz ama önümüzdeki dönemde yine bu şekilde çalışmaya devam edersek daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

"ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"

Geçen sezon Osmanlıspor'da forma giydiğini ve küme düştüklerini belirten Umar Amini, “Bir takım değişiklikler tatsız şansızlıklar olduğundan küme düşmüştük. Şimdi Rizespor da son sırada olabilir ama kısa sürede çıkışa geçeceğiz. Bu yüzden Rizespor küme düşer sözünü asla telaffuz etmiyoruz. Bunun çok kötü bir şey olduğunu biliyorum ama bu işin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum" dedi. 3-0 kazandıkları Fenerbahçe maçından sonra istenilen performansı gösteremediklerini de kaydeden Aminu, “O maçta çok iyi bir takım koordinasyonu elde etmiştik. Takım olarak üstümüze düşeni çok iyi yaptık. Ancak daha sonraki maçlarda her şey istediğimiz gibi gitmedi. Elimizden geleni yapmamıza rağmen bazı şansızlıklar ve aksaklıklar oldu. Bunların hepsi geride kaldı. Şimdi ilk yarıda kalan maçlarda maksimim düzeyde oynayıp Fenerbahçe maçında yakaladığımız performansı yakalamaya çalışacağız ve hiçbir zaman pes etmeyeceğiz.Ayrıca Sezon başından itibaren teknik direktör ve Başkan değişiklikleri oldu. Ben şuan ki durumdan memnunum ama bu konular hakkında fazla yorum yapamam" dedi.

Osmanlispor'dan sonra Rizespor'da da birlikte oynadıkları Musa Çağıran'ın sakatlığından dolayı oynayamadığını ifade eden Aminu, “Kendisini çok özlüyorum. Musa özel yetenekleri olan önemli bir oyuncu. Kendini sahaya tam olarak verdiğinde çok farklı şeyler yapabildiğini düşünüyorum. Musa'nın sakatlığından dolayı oynayamaması bizi kesinlikle etkiledi. Musa'nın takıma dönmesi ile birlikte faklı bir takım hüviyetine bürüneceğimize düşünüyorum"

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra çok önemli maçlar oynayacaklarının altını çizen Umar Aminu, “Ligin ilk devresinde kalan 5 maçtan en iyi puanları alıp devreyi bitirmek istiyoruz. Şimdi ilk hedefimiz deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçı. Takım olarak bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Bu zorlu sınavda hedefimizimutlak 3 puan olarak belirledik. Haftalardır maç kazanamama şansızlığımıza son verip yeni bir sayfa açmak istiyoruz" diye konuştu.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri