Rizespor istemedi, Premier Lig’e gidiyor

Yaz döneminde ismi Rizespor'la anılan Mohamed Sissoko için Sunderland ile West Bromwich devrede.

FutbolArena Dış Haberler – Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ön libero transferi için yaz döneminde ünlü isimlerle görüşmüştü. Bunlardan birisi de Mohamed Sissoko'ydu.

31 yaşındaki Sissoko bir dönem Valencia, Liverpool, Juventus ve PSG gibi kulüplerde forma giymişti. 1.91 boyundaki futbolcu son olarak Çin Lİgi ekibi Shanghai Shenhua'da top koşturmuştu. Yaz döneminde menajerler aracılığıyla Rizespor'a önerilen Malili futbolcunun, Karadeniz ekibine transfer olmak istediğini ifade ettiği bir video görüntüsü de o dönem sosyal medyada paylaşılmıştı. Hikmet Karaman ise konuyla ilgili olarak: “Sissoko bize mesaj gönderdi. Çok sempatik bir oyuncu. Ama o bölge için transferleri yapmıştık." açıklamasında bulunmuştu.

Rizespor'un istemediği Mohamed Sissoko, yaz transfer döneminde boşta kaldı. Ama kurallar gereği kontratı elinde olan futbolcular belli bir tarihe kadar yeni kulüplerine imza atabiliyorlar. İngiliz basınında çıkan habere göre Premier Lig takımları Sunderland ve West Bromwich, Sissoko'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Bir süredir West Bromwich ile deneme idmanlarına çıkan Afrikalı futbolcunun beğenildiği ve kontrat önerilmek üzere olduğu fakat Sunderland'in de devreye girdiği ifade edildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri