River Plate - Boca Juniors derbisi yine ertelendi (River Plate - Boca Juniors ne zaman oynanacak?)

Libertadores Kupası finalinde River Plate - Boca Juniors arasında oynanaması gereken rövanş maçı bir kez daha ertelendi. 

FutbolArena Dış Haberler - Libertadores Kupası finali rövaş maçında River Plate ile Boca Juniors arasında oynanacak olan derbi müsabakası bir kez daha ertelendi. 25 Kasım 2018 Pazar günü TSİ 23:00'e ertelenen müsabaka, Boca Juniors futbolcularının sağlık durumlarının iyi olmadığı gerekçesiyle bir kez daha ertelendi.

Hatırlanacağı üzere 24 Kasım 2018 Cumartesi günü TSİ 23:00'te oynanmaı gereken derbi, maç öncesi Boca Juniors futbolcularının taşlı sopalı saldırıya uğramaları nedeniyle önce 00:00, ardından 01:15'e ertelenmişti. Ancak Boca Juniors ile birlikte River Plate cephesinden de erteleme talebi gelince CONMEBOL yönetimi maçı 25 Kasım 2018 Pazar gününe ertelendi.

River Plate - Boca Juniors maçı ne zaman oynanacak?


River Plate - Boca Juniors derbisi, CONMEBOL yönetimi tarafından yapılan açıklamada iki takımın eşit şartlarda olmaması gerekiyle bir kez daha ertelendi. İleri bir tarihe ertelenen derbinin hangi gün oynanacağı daha sonra açıklanacak.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

River Plate Son Dakika Haberleri