River Plate - Boca Juniors maç özeti ve golleri (İZLE)

Libertadores Kupası şampiyonu River Plate. River Plate - Boca Juniros maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Olaylı River Plate - Boca Juniors maçı tamamlandı. River Plate uzatmalara giden final maçında galip ayrılan taraf oldu. River Plate - Boca Juniors maç özeti ve golleri izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.


RİVER PLATE - BOCA JUNİORS MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLE


Olaylar nedeni ile ertelenen River Plate - Boca Juniros maçı tamamlandı. River Plate mücadeleden galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Boce Juniors 44. dakikada Dario Benedetto'nun golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında ağırlığını koyan River Plate 68. dakikada Lucas Pratto'nun golü ile mücadele eşitliği sağladı.

Uzatmalara giden mücadelede River Plate 109. dakikada Juan Quintero ve 120. dakikada Gonzalo Martinez'in golü ile müsabakadan 3-1 üstünlük ile ayrılan taraf oldu.

Libertadores Kupası şampiyonu River Plate futbolcularının mücadele sonunda büyük bir sevinç yaşadı.


River Plate - Boca Juniors maçı neden ertelendi?


Libertadores Kupası'nda dev final maçı öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. River Plate - Boca Juniors maçı öncesinde yaşanan salgın nedeniyle maçın ertelenebileceği konuşuluyor. oca Juniors'ta biber gazından etkilenen Carlos Tevez, Abila, Cardona, Almendra ve Sebastian Villa soyunma odasında kustu. Ayrıca otobüsün taşlandığı esnada cam parçasının isabet etmesi sonucu vücudunda kesik oluşan Pablo Perez hastaneye götürüldü.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER