Riekerink'ten Tuzlaspor'a sürpriz kadro
Riekerink'in bu akşam sahaya asa yakın bir kadro sürdü.
FutbolArena - Türkiye Kupası E grubu 3. maçında Galatasaray sahasında Tuzlaspor'u ağırlayacak.
Grupta 2 beraberliği olan Galatasaray'da, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in bu akşam sahaya asa yakın bir kadro sürdü. Wesley Sneijder, Selçuk İnan gibi isimler yedek kulübesinde yer aldı.
RİEKERİNK'İN TERCİHLERİ ŞAŞIRTTI
Kaleyi Cenk Gönen'e emanet eden Riekerik, savunma tandemini Semih ve Chedjou'dan oluşturdu. Sol bekte Martin Linnes'i tercih eden Hollandalı çalıştırıcı, sağ bekte Cavanda'ya görev verdi.
Orta saha üçlüsü Nigel de Jong, Hamit ve Josue'den oluşurken, hücum üçlüsünde Bruma, Sabri Sarıoğlu ve Eren Derdiyok tercih edildi.
Riekerink, Tuzlaspor maçında sakatlıkları devam eden Koray Günter, Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'den yararlanamayacak.
Galatasaray: Cenk, Semih, Chedjou, Linnes, Hamit, de Jong, Sabri, Cavanda, Josue, Bruma, Eren Derdiyok
Galatasaray'ın yedek kulübesi: Eray, Selçuk, Sneijder, Carole, Berk İsmail, Gökay, Birhan