Riekerink'ten derbi için galibiyet sözü

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Dursun Özbek'e derbi için söz verdi.

FutbolArena Özel - Galatasaray Kulübü ile giyim sponsoru Hugo Boss'un 2. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen gecede Başkan Dursun Özbek ile Jan Olde Riekerink bir araya geldi.

Hollandalı teknik adam gecede Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e galibiyet sözü verdi ve "Eğer Fenerbahçe'yi mağlup edersek, Trabzonspor ve Başakşehir maçını telafi eder miyiz? O maçlarda sizleri üzdük" dedi. Başkan Özbek de "Derbi galibiyeti hepsini unutturur" diye yanıtladı.

Riekerink daha sonra Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray'ın en zor zamanında dahi mağlup olmadıklarını belirtip "Kadıköy de 17 deplasman maçından biri bana göre. Bunu gözümüzde fazla büyütmeye gerek yok. Takıma da bunu anlatmaya çalışıyorum. Stres her zaman hata yaptırır. Strese girmeyeceğiz. Ayrıca şimdi geçen yıla göre daha iyi bir kadrom var. Elimde Bruma, Eren, De Jong gibi önemli isimler var. Oyuncularıma çok güveniyorum" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri