Riekerink, Fatih Terim'in yapamadığını başarmak istiyor

Galatasaray Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçında Kayserispor maçını da kazanarak Fatih Terim'in yapamadığını başarmak istiyor. 

FutbolArena -* Yeni sezona Süper Kupa'yı kazanarak başlayan ve Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 maçını kazanan Galatasaray'da gözler Kayserispor maçına çevrildi.

RIEKERINK'IN HEDEFİ FATİH TERİM'E GÖZDAĞI

Lige verilen aranın ardından 3. hafta mücadelesinde Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, bu karşılaşmanın özel bir önemi var. Zira Galatasaray'a geldiği dönemde ligi kasıp kavuran Fatih Terim dahi ilk 3'te 3 yapmayı başaramadı.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'ın Hollandalı Teknik Direktörü Riekerink, Kayserispor maçını da kazanarak meslektaşını geride bırakmayı planlıyor. Sarı Kırmızılıların Kayserispor maçından da galip gelmesi halinde hem Süper Kupa zaferi, hem de ligde 3'te 3 yaparak Riekerink, adı yeniden Galatasaray'la anılan Fatih Terim'e gözdağı vermiş olacak.

Hatırlanacağı üzere1 sezon aradan sonra Galatasaray'ı ligde zirveye taşıyan Hollandalı hoca Jan Olde Riekerink, kısa sürede Galatasaray'a 2 kupa birden kazandırdı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri