Ribery'dan Guardiola'ya gönderme!

Bayern Münih'in Fransız futbolcusu, yeni teknik direktörü Ancelotti'yi överken eski hocası Guardiola'ya da göndermede bulundu.

FutbolArena – Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te Pep Guardiola sezon sonunda görevinden ayrılmış ve yerine Carlo Ancelotti getirilmişti.

Bavyera ekibi yeni hocasıyla ilk hazırlık maçlarını oynarken Franck Ribery yeni sezona dair umut verici açıklamalarda bulundu. Guardiola yönetiminde geçen iki sezonda sakatlıkların da etkisiyle Bundesliga'da sadece 15 maçta ilk 11 çıkan 33 yaşındaki futbolcu, Ancelotti'yi överken İspanyol teknik adamı üstü kapalı eleştirdi. Ribery: "Bana güvenildiği hissini Ancelotti yönetiminde nihayet tekrar hissetmeye başladım. Harika bir teknik direktör. Benim böyle teknik adamlara ihtiyacım var. Ondan önceki Jupp Heynckes veya Ottmar Hitzfeld gibi. Bana artık futbolu öğretmenize gerek yok. Artık önemli olan güven, saygı ve yakınlık gibi konulardır. Bunlar olunca ben sadece yüzde 100'ümü değil, yüzde 150'imi veririm. İnanıyorum ki Ancelotti yönetiminde çok iyi işler yapabiliriz." diye konuştu.

Franck Ribery açıklamasında Carlo Ancelotti'nin 2009'da Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde de kendisini transfer etmek istediğini söyledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Manchester City Son Dakika Haberleri