Recep Niyaz'ın golleri Çaykur Rizespor yaramıyor

Çaykur Rizespor'un genç oyuncusu Recep Niyaz'ın gol attığı maçlarda yüzü gülmüyor.

FutbolArena Detay - Çaykur Rizespor'un genç oyuncusu Recep Niyaz'ın süper ligde attığı iki golde de yeşil – mavili ekip sahadan mağlup olarak ayrıldı.


Recep Niyaz'ın Süper Lig'de gol attığı maçlar


Bursaspor deplasman maçında süper lig kariyerinde ilk golü atan genç oyuncu Recep Niyaz, ikinci golünü ise Konyaspor deplasman karşılaşmasında atarken, söz konusu iki maçı da Rizespor aynı skor ile 2–1 kaybetmişti.

Konyaspor maçında ortaya koyduğu futbol ile göz dolduran Recep Niyaz, maçın 71. Dakikasında yerini Oğulcan Çağlayan'a bırakmak zorunda kalmıştı.


Aykut Kocaman'dan Recep Niyaz'ın golüne ilginç yorum


Recep'in golüyle ilgili olarak Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise farklı düşünüyor. Kocaman bu gol için 'öldürücü darbe' tabirini kullandı ve şu şekilde konuştu. "Maçın başındaki bireysel hatanın dışında kalemize kolay gelmemelerini sağlamaya çalıştık. 30. dakikaya kadar iyiydik ama sonrasında peş peşe 3 pozisyon verdik. Tam devre gelsin derken golü yedik ve öldürücü darbeydi bu. Devreyi 1-1 bitirdik. İkinci yarı yapmamız gereken oyunu biraz daha sertleştirmekti. Rizespor'u kendi sahasına itmek ve hataları koparmaktı. Bunu başardık. İkinci yarının başında Kweuke'nin pozisyonu dışında onları kendi yarı sahasında tutmayı başardık. Özetini söylemek gerekirse 3 puan rahatlatıcı oldu bizim için." dedi.


Aykut Kocaman'dan Halis Özkahya'ya eleştiri


Kocaman ayrıca maçın hakeminden de şikayetçi oldu ve "Kazandığımız maçın ardından bunu da söylemek istiyorum. Sadece kaybettiğimiz maçtan sonra söylemek olmaz. Halis hoca son derece formsuz bir maç yönetti." şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Rizespor Son Dakika Haberleri