Sergio Ramos'tan flaş açıklama! Başkanla kavga etti mi?

Real Madrid kaptanı Sergio Ramos, geçtiğimiz gün Başkan Florentino Perez ile yaşadığı tartışmanın ardından açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - La Liga'da beklentilerin altında kalan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Ajax'a sahasında 4-1 yenilerek elenen Real Madrid'de takım kaptanı Sergio Ramos açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz günlerde Başkan Florentino Perez ile yaşadığı tartışma ve takımdan ayrılacağı yönünde çıkan iddialara da yanıt verdi. Ramos, teknik direktör Solari'ye de destke olmaları gerektiğini söyledi.

"AJAX MAÇINDA GÖRDÜĞÜM SARI KART İÇİN KENDİME KIZIYORUM"

"Son olaylar felaketti, bunu itiraf ediyorum. Bunun sorumlusu da biz futbolcularız. Ben kaptan olarak herkesten fazla sorumluyum. Ajax maçında gördüğüm sarı kart kesinlikle hataydı."

"BAŞKANLA SORUNUM YOK"

"Soyunma odasında yaşanan tartışmalar orada çözülür. Her ne olursa olsun başkanla sorunum yok. Biz her zaman yapıcı bir şekilde konuşuruz. Marcelo da benim kardeşim gibidir. Real Madrid'in hocasını her zaman desteklememiz gerekiyor. Konumuna büyük saygı duyuyoruz."

"HİÇBİR FUTBOLCU, REAL MADRID'İ EFSANE YAPMAZ"

"Bazılarımızın Real Madrid için oynayacak kadar şanslı olduğunu, bazılarımızın da tarihinin bir parçasını oluşturacak kadar şanslı olduğumuzu unutmamasını istiyorum. Hiçbir futbolcu Real Madrid'i efsane yapmaz, ama hepimiz bu efsaneyi birlikte yazdık. Birlikte gelecek için çalışmaya devam etmeliyiz."



FLORENTINO PEREZ İLE RAMOS ARASINDA NE YAŞANDI?

Real Madrid taraftarları Başkan Florentino Perez ve teknik direktör Solari'nin istifasını isterken, kriz bu kez Ramos ile Başkan Perez'e sıçradı. Cezası nedeniyle Ajax ile oynanan maçın rövanşında forma giyemeyen Sergio Ramos'un başkan Florentino Perez ile tartıştığı iddia edildi. Florentino Perez'in son derece kızgın olduğu ve, "Bu takımın hali ne böyle? Özgüven yerlerde. İzin günleri çok fazla ve performansınız utanç verici." diye bağırdığı öğrenildi.

Sergio Ramos ile Florentino Perez'in soyunma odasındaki tartışmasının ardından Ramos'un utanç verici sözlerinin ardından kendine hakim olamayarak, "Paramı ödeyin ve ben gidiyorum." şeklinde çıkıştığı öğrenildi.

Son dakika Real Madrid Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Real Madrid Son Dakika Haberleri