Real Madrid'te Zidane'dan Cristiano Ronaldo açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, ayrılacağı iddiaları çıkan Cristiano Ronaldo hakkında son noktayı koydu.

FutbolArena - Real Madrid'te bu yaz gündem maddesi Cristiano Ronaldo'nun takımda kalıp kalmayacağıydı. Real Madrid patronu Zinedine Zidane bu konuda son noktayı koydu. İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'in patronu Zinedine Zidane, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun takımda kalacağını söyledi.


Zinedine Zidane'dan Cristiano Ronaldo açıklaması


Fransız teknik adam, hakkındaki vergi kaçırma iddialarının ardından Real Madrid'den ayrılacağı ileri sürülen Ronaldo'nun geleceğiyle ilgili İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

İngiltere'den eski takımı Manchester United, Fransa'dan da Paris Saint Germain'in kadrosuna katmak istediği 32 yaşındaki futbolcunun Madrid temsilcisinden ayrılmayacağını savunan Zidane, "Cristiano içimizden biri, bizimle kalacak. Bugün itibariyle tatilde, hak ettiği gibi dinleniyor. Tatilini bitirmesini ve bize katılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Fransız çalıştırıcı, takım içindeki rotasyonla ilgili soru üzerine de bu durumun bireysel gerekçelerle ya da futbolcuların mutluluğuyla ilgili olmadığını, oynadıkları 60-70 maçta istedikleri sonuçları alabilmek için tüm oyuncularına ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Geçen sezon Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğu yaşayan Ronaldo, Ballon d'Or ödülünün favorisi olarak görülüyor. Portekizli yıldız daha önce bu ödülü dört kez kazanmıştı.


Real Madrid bu yaz kimleri transfer etti?


Son 4 yılda 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup bir kez yarı finalde elenen Real Madrid'in bu yaz yedekleri bile büyük teklifler aldı. Takımın yedek forveti Alvaro Morata tam 78 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer oldu. İlk 18'e girmekte zorlanan James Rodriguez ise 10 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e kiralandı. Ayrıca sözleşmesi biten Pepe ile yollar ayrılırken, Fabio Coentrao Sporting Lİzbon'a kiralandı.

Real Madrid transferde ise hayli durgun. Atletico Madrid'in genç sol beki Theo Hernandez 30 milyon euro karşılığında transfer edilirken, yine Real Betis'in genç yıldızı Dani Ceballos da 17 milyon euro karşılığında transfer edildi. Real Madrid şuana kadar sadece 2 transfer yaparken bunlar için 47 milyon euro harcadı. Eflatun beyazlılar sattığı oyunculardan ise 107 milyon euro gelir elde etti.

Real Madrid ayrıca 2018-2019 sezonu için de yeni Neymar olarak gösterilen Vinícius Júnior'u transfer etmiş ve bu oyuncu için Flamengo'ya 45 milyon euro ödemişti. Real Madrid'in bu yaz Kylien Mbappe'yi de transfer etmesi bekleniyor...

Real Madrid ile ilgili tüm gelişmeleri Real Madrid Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Real Madrid Son Dakika Haberleri