Real Madrid, Gareth Bale ile yollarını ayırıyor

Real Madrid'in Tottenham'dan 101 milyon Euro transfer bedeli karşılığında transfer ettiği Galli futbolcu Gareth Bale ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haber - İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid için flaş bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid'in 2013 yılında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'dan 101 milyon Euro transfer bedeli karşılığında transfer ettiği Galli futbolcu Gareth Bale ile yolların ayrılacağı iddia edildi.


Real Madrid, Gareth Bale ile yollarını ayırıyor


Real Madrid, 2013 yılında rekor bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Galler Milli Takım oyuncusu Gareth Bale'den beklediği performansı alamadı. Sık sık sakatlık problemi ile boğuşan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun gölgesinde kaldı. İspanyol basını ise yıldız futbolcu için flaş bir iddia ortaya attı.

İspanyol basınına göre, Real Madrid, beklenen performansı sergileyemeyen Gareth Bale ile sezon sonunda yolları ayırmayı planlıyor. Gareth Bale'in adı sık sık Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United ile anılıyordu.


Gareth Bale, Real Madrid forması ile kaç gol attı?


101 milyon Euro'luk rekor ücrete İspanyol devinin yolun 2013 yılında tutan Bale bu süreçte İspanyol ekibi ile çıktığı 173 karşılaşmada 76 gol 57 asistlik performans ortaya koyudu. Bale'nin 2022 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Real Madrid Son Dakika Haberleri