La Liga'da şampiyon kim olacak? Real Madrid ve Barcelona'nın kalan maçları

La Liga'da Real Madrid ve Barcelona kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veriyor.

FutbolArena - La Liga'nın 37. hafta maçında Barcelona deplasmanda Las Palmas'ı, Real Madrid de kendi sahasında Sevilla'yı 4-1'lik sonuçlarla yenerken, şampiyonluk yolunda hata yapmadılar. Artık bitime Barcelona için bir, Real Madrid için iki maç kaldı. Avantaj Real Madrid'te... La Liga'yla ilgili tüm gelişmeleri La Liga Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Real Madrid'in La Liga'da kalan maçları


Bir maçı eksik 87 puanda bulunan Real Madrid ikili averaj ve genel averajda Barcelona'nın gerisinde olduğu için aynı puanda olmasına rağmen 2. sırada. Buna karşın Real Madrid'in olumsuz hava koşulları yüzünden ertelenen bir Celta Vigo maçı bir de ligin son haftasında yine deplasmanda Malaga maçı bulunuyor. Real Madrid bu iki deplasman maçından 4 puan aldığı takdirde şampiyon olacak! Real Madrid bu iki maçın ardından da 3 Haziran'da Juventus ile Şampiyonlar Ligi final maçına çıkacak.


Barcelona'nın La Liga'da kalan maçları


Barcelona ise 87 puan ve averajla lider ama Real Madrid'in iki maçtan birini kaybetmesini veya iki maçta da berabere kalmasını beklemek zorunda. Bunu yaparken de son hafta kendi sahalarında ağırlayacakları Eibar'ı yenmeleri gerekiyor.


Celta Vigo - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Avrupa Ligi yarı finalinde elenen Celta Vigo'nun ligde umudu kalmadı. Celta Vigo - Real Madrid erteleme maçı 18 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22.00'de Estadio de Balaidos stadında oynanacak. Hakem Juan Martinez'in yöneteceği maç beIN SPORTS 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Real Madrid Son Dakika Haberleri