İspanya'da şike operasyonu! Başkanlar ve futbolcular gözaltında

İspanya'da bugün başlatılan şike operasyonu ülke futbolunda gündem yarattı. Real Madrid'li eski futbolcu Raul Bravo'nun da aralarında yer aldığı şüpheliler arasında birçok ünlü isim yer aldı.

FutbolArena Dış Haberler - İspanya'da bu sabah polis tarafından gneiş kapsamlı şike operasyonları başlatıldı. Gözaltına alınan futbolcular arasında ünlü isimlerin yer alması dikkat çekti. Ayrıca Huesba Başkanı Agustin Lasaosa da gözaltına alındı.

İspanya'd aşike operasyonları son dakika (28 Mayıs 2019)


La Liga'da geçtiğimiz sezon şike yapıldığı ihbarını inceleyen emniyet görevlileri bu sabah geniş kapsamlı operasyon başlattı. Marca'da yer alan habere göre; gözaltına alınan futbolcular arasında Raul Bravo, Borja Fernandez, Carlos Aranda, Samuel Saiz, Inigo Lopez gibi isimler yer aldı. Şike çetesinin başında Raul Bravo'nun olduğu iddia edildi. Huesca Kulübü'nün başkanı Agustin Lasaosa ve kulüp doktoru Juan Carlos Galindo'nun da yer aldığı öne sürüldü.

Gözaltına alınan kişilerin yolsuzluk, kara para aklama ve suç çetesi oluşturmak suçlamalarıyla karşı karşıya. Söz konusu soruşturmanın 2016/17 ve 2017/18 sezonlarını kapsadığı belirtildi.

VALLADOLID - VALENCIA MAÇI İNCELEME ALTINDA

La Liga'da 37. haftada oynanan Valladolid - Valencia maçı şike şüphesiyle inceleme altında. Valladolid'in iddiasının olmadığı maçta Valencia 2-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi potasına girmişti.

Son dakika haberine göre La Liga'da Valladolid-Valencia, Betis-Huesca ve Huesca-Valencia maçları hakkında inceleme başlatıldı.

"ENDİŞEYE KAPILMAYA GEREK YOK"

Huesca Kulübü'nün avukatı pedro Camarero yaptığı açıklamada, "Gözaltı kararı mahkeme tarafından alınmış. Kulübün endişeye kapılmasına gerek yok. Biz şu anda mahkemenin emrindeyiz ve şu an ne olacağını bilemiyoruz. Başkan ile görüşemedik. En kısa sürede açıklama yapacağız" dedi.

Son dakika İspanya Ligi Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Real Madrid Son Dakika Haberleri