Real Madrid - Galatasaray canlı izle, Real Madrid - Galatasaray şifresiz İZLE (Real Madrid - Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Real Madrid - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler, Real Madrid - Galatasaray canlı izle, Real Madrid - Galatasaray şifresiz izle, Real Madrid - Galatasaray bein sports izle şeklinde arama yapmaya başladı. Real Madrid - Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Galatasaray karşılaşacak. Bernabeu Stadı'nda oynanacak olan Real Madrid - Galatasaray maçı saat 23:00'da başladı. Real Madrid - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Real Madrid - Galatasaray maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Real Madrid - Galatasaray maçını canlı izlemek isteyenler, Real Madrid - Galatasaraycanlı izle, Real Madrid - Galatasarayşifresiz izle şeklinde arama yaparken Real Madrid - Galatasaray maçına dair canlı yayın bilgilerine ve Real Madrid - Galatasaray maçıyla ilgili tüm detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Real Madrid - Galatasaray maçı 11'leri


Real Madrid: Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Hazard, Benzema

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Seri, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Babel, Andone

Real Madrid - Galatasaray Şampiyonlar Ligi Puan Durumu


Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray 3 maçtan 1 puan elde etti. Son sırada yer alan Galatasaray, Real Madrid ile İstanbul'da oynadığı ilk maçı 1-0 kaybetti. Real Madrid ise grupta geride kalan 3 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet çıkardı. 4 puan toplayan Real Madrid, 9 puanla lider durumda olan PSG'nin gerisinde yer aldı.


Real Madrid - Galatasaray maç haberleri


Galatasaray, Real Madrid ile bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 3, Madrid temsilcisi de 5 kez galip geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu dördüncü maçında Galatasaray, yarın İspanyol ekibi Real Madrid ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu sezonki Avrupa macerasına Club Brugge deplasmanında başlayan sarı-kırmızılılar, bu maçtan beraberlikle ayrılırken, sahasında ise Paris Saint Germain ve Real Madrid'e mağlup oldu. (İHA)

Real Madrid - Galatasaray maçı istatistik haberleri


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde bugüne kadar 113 kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakaların 28'inden galibiyetle ayrılırken, 57 defa da rakiplerine boyun eğdi. 28 maç ise berabere sona erdi. Galatasaray, attığı 111 gole karşın kalesini 185 gole kapatamadı.
Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın başında bugüne kadar 75 kez Avrupa kupası maçına çıktı. Geride kalan karşılaşmalarda Terim'in öğrencileri 30 galibiyet, 29 mağlubiyet ve 16 beraberlik aldı. (İHA)

Real Madrid - Galatasaray sakat cezalı haberleri


Real Madrid'in Galatasaray maçı kadrosu açıklandı. Zidane'nın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacağını açıkladığı Bale ve James Rodriguez'in yanı sıra Vinicius Junior, Odriozola, Mariano Diaz, Nacho ve Asensio diğer eksikler oldu. Sarı kırmızılılarda Falcao ve Şener Özbayraklı kafilede yer almadı. Öte yandan Linnes, Jimmy Durmaz, Ahmet Çalık, Taylan Antalyalı ve Emre Taşdemir, Şampiyonlar Ligi listesinde yer almıyor.


Real Madrid - Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Madrid - Galatasaray Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Real Madrid - Galatasaray maçı saat 23:00'da başlayacak. Real Madrid - Galatasaray maçı maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Real Madrid - Galatasaray maçı maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Real Madrid - Galatasaray canlı izle, Real Madrid - Galatasaray şifresiz izle, Real Madrid - Galatasaray bein sports izle, Real Madrid - Galatasaray bein sports canlı izle, Real Madrid - Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Real Madrid - Galatasaray maçının tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER