Rakibini 27-0 mağlup eden teknik direktörü kovdular

İtalya Gençler Ligi'nde Invictasauro Teknik Direktörü Riccini, rakibi karşısında alınan 27-0'lık galibiyetten sonra işinden oldu. 

FutbolArena Dış Haberler - İtalya Gençler Ligi'nde Invictasauro yönetimi, Marina karşısında alınan 27-0'lık galibiyetten sonra rakibe saygısızlık gerekçesiyle teknik direktör Riccini'nin görevine son verdi.

İtalya'da yaşanan bu sıra dışı olayın nardından Invictasauro kulübü başkanı Brogelli, Gençler Ligi'nde genç çocukların eğitiminin önemine vurgu yaparak böyle bir sonucun rakibe saygısızlık olduğunu belirterek teknik direktör Riccini'nin görevine son verdiklerini duyurdu.

"BU SKOR RAKİBE SAYGISIZLIK"

Kulüp Başkanı Brogelli yaptığı açıklamada, "Bu skor bize yakışmadı ve öğrendiğimiz şoke oldum. Çok pişman oldum. Antrenörler genç oyuncuları yetiştirmekle görevli. Burası Gençler Ligi ve böyle bir skor yakışmadı. Genç takımlarda rakibe daima saygı gösterilmeli. Ancak bu maçta bunlar yaşanmadı. Dolayısıyla kulüp yönetimi tarafından oy birliğiyle teknik direktör Riccini'nin görevine son verdik." ifadelerini kullandı.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER