Radchenko Fenerbahçe'ye transfer olamamasının sebebini Aziz Yıldırım olarak gösterdi

Fenerbahçe'nin 2015 yılında denemek üzere antrenmanlara çıkardığı fakat sözleşme imzalamadığı Artem Radchenko'dan Aziz Yıldırım ile ilgili önemli açıklamalar geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - 2015 yılında Fenerbahçe tarafından denenmek üzere antrenmanlara alınan fakat beğenilmesinin ardından Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla sözleşme imzalayan Artem Radchenko geçtiğimiz günlerde Ukrayna basınına verdiği röportajda Fenerbahçe'ye transferinin neden gerçekleşmediği hakkında konuştu.

Radchenko'dan Fenerbahçe'ye transferi hakkında açıklamalar


Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce yaşadığı süreci anlatan Artem Radchenko, ""Açıkçası bu anı anlatmak zor. Avrupa'dan bir kulübe transfer olmam gerekiyordu. Ukrayna'dan ayrıldığım dönemde kararımı vermiştim. Bazı teklifler vardı ve sonrasında Fenerbahçe'ye gitme ihtimalim yükseldi. Ben de hemen Türkiye'ye gittim." diye konuştu.

"BAŞKAN, BEN OLMADAN KİMSE İMZA ATAMAZ DEDİ."

Radchenko Fenerbahçe'ye antrenmanlara çıktıktan sonra transferin gerçekleşmeme süreci olarak Aziz Yıldırım'ı sorumlu gösterirken, "Fenerbahçe'de antrenmanlara çıktım ve bir maçta oynadım. Sonra bir Türk menajerle başkanın yanına kontratı konuşmak için gittik. Ardından sonra bir hafta daha antrenmanlara devam ettim ama kimse bana ne olduğunu açıklamadı. En sonunda bana başkan olmadan imza atamayız dediler. Başkan da o zamanlar yurt dışındaydı. Ardından kendisiyle konuştuk. Ben olmadan hiç kimse imza atamaz dedi ve 5 gün içinde yurt dışından döneceğini söyledi. Ben de o kadar bekleyemezdik ve ayrılma kararı aldım. Sonra başka takıma imza attım." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri