Quaresma tarihe geçti! Luis Nani'yi yakaladı
Beşiktaş'ın Napoli ile 1-1 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi maçında temsilcimizin tek golünü kaydeden Ricardo Quaresma tarihe geçti.
FutbolArena Detay - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B grubundaki 4.maçında Napoli ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın 79.dakikasında siyah-beyazlılara öne geçiren golü kaydeden Ricardo Quaresma, kariyerindeki 9.Şampiyonlar Ligi golünü kaydederek Portekiz tarihine geçti.
QUARESMA - NANİ'Yİ YAKALADI
Devler Ligi'nde 9 gol atan Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Portekiz'li futbolcular listesinde 3.sıraya çıktı. 95 golle Cristiano Ronaldo'nun zirvede yer aldığı sıralamada 24 gollü Luis Figo ikinci, Quaresma ile 9 gol kaydeden eski Fenerbahçe'li Luis Nani'de 3.sırayı paylaşan bir diğer isim.
Ricardo Quaresma ayrıca Porto formasıyla Şubat 2014'teki Şampiyonlar Ligi maçında Napoli'ye yine gol atmıştı.