PSG-Başakşehir canlı izle, PSG-Başakşehir şifresiz İZLE (PSG-Başakşehir beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

PSG - Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi karşılaşması saat 23:00'da başlayacak. PSG - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. PSG - Medipol Başakşehir beIN Sports 1 canlı izle bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Medipol Başakşehir gruptaki son maçında deplasmanda PSG ile karşı karşıya gelecek. Medipol Başakşehir'in son maçlar öncesinde grupta iddiası yer almıyor. PSG ise 9 puanla 2. sırada yer alıyor. PSG - Başakşehir maçı saat 23:00'da başlayacak. PSG - Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. PSG - Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için PSG - Başakşehir bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

PSG - Medipol Başakşehir maçı ilk 11'leri


PSG: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker; Verratti, Danilo, Paredes; Rafinha, Mbappe, Neymar

Medipol Başakşehir: Mert; Rafael, Mehmet, Ponck, Hasan Ali; Berkay, İrfan Can, Mahmut; Gulbrandsen, Deniz Türüç, Crivelli

PSG - Medipol Başakşehir maç haberleri


Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Paris Saint Germain ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman sınma hareketleriyle başladı ve 5'e 2 pas oyunuyla devam etti. Geniş alanda pas ve şut çalışmasıyla antrenman sona erdi. Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'nde TSİ 23.00'de Parc des Princes Stadı'nda Paris Saint Germain ile karşı karşıya gelecek. (İHA)


PSG - Medipol Başakşehir maçı istatistik haberleri


Avrupa kupalarında çıktığı son dokuz deplasman maçının yedisini kaybeden Başakşehir (2G), son dört karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.Türk takımlarına rakip olduğu son dört Şampiyonlar Ligi maçını da gol yemeden kazanan PSG, bu karşılaşmalarda 10 gol attı. Fransa temsilcisi, bu karşılaşmaların üçüne geçen sezondan bu yana çıkmıştı (2019/20'de Galatasaray x2 & 2020/21'de Başakşehir). Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son iki maçta da dörder gol yiyen Başakşehir, turnuva tarihinde 4+ gol yediği üç maçlık bir seri yaşayan dokuzuncu takım olabilir. Kupa 1'de benzer bir seri yaşayan tek Türk takımı ise, Kasım 2014'te Galatasaray'dı (3 maç). (Opta)


PSG - Medipol Başakşehir beIN Sports canlı yayın


Şampiyonlar Ligi'nde PSG - Medipol Başakşehir maçı saat 23:00'da başlayacak. PSG - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. PSG - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala PSG - Medipol Başakşehir canlı izle, PSG - Medipol Başakşehir şifresiz izle, PSG - Medipol Başakşehir bein sports izle, PSG - Medipol Başakşehir bein sprots canlı izle, PSG - Medipol Başakşehir bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. PSG - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek için bilmeniz gerekenlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER