PSG kaybetti! Yusuf, Burak ve Zeki'nin takımı Lille lider

PSG, Lyon'a 1-0 mağlup oldu ve liderliğin yanı sıra Neymar'ı da kaybetti. Yıldız futbolcu sakatlık sonrasında acılar içinde yerde kaldı ve sedye ile oyundan çıkarıldı. 

FutbolArena Dış Haberler - Paris SG, Fransa Lig 1'de sahasında oynadığı maçta Lyon'a 1-0 yenilerek 28 puanda kaldı ve bu sonucun ardından 28 puanda kaldı. Öte yandan PSG - Lyon maçının son dakikalarında Neymar ciddi bir sakatlık sorunu yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

PSG - Lyon maçının son dakikasında Mendez'in faulü sonrasında yerde kalan Neymar, tedavi sonrasında sedye ile oyundan çıktı. Yıldız futbolcu sakatlık sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte yandan Lyon, PSG deplasmanında aldığı galibiyetle 29 puana yükseldi. PSG ise 28 puanda kaldı. Bu sonuçların ardından Lille, 29 puanla şu anda averajla ligde durumda bulunuyor.

MARCELO VE DENAYER'İN SAVUNMA PERFORMANSI

Lyon'da bir dönem Beşiktaş ile Galatasaray formaları giyen Marcelo ile Denayar savunmada adeta duvar ördüler. Opta verilerine göre Denayer 5'e 5, Marcelo ise 2'de 2 ikili mücadele kazanma yüzdesiyle oynadı. Ayrıca her iki oyuncu 90 dakika boyunca hava topu kaybetmediler.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER