Son Dakika Süper Lig Haberleri (30 Temmuz 2020)

1 BEŞİKTAŞ İÇİN AKPOM İDDİASI
BEŞİKTAŞ İÇİN AKPOM İDDİASI
Yunan basınında Gazzetta ve aynı zamanda Sky Sports’un haberine göre, Beşiktaş, Chuba Akpom transferinde 2 milyon euro bedelle anlaşma sağladı. 2018 yılında Arsenal’den PAOK’a transfer olan Chuba Akpom, bu sezon ligde 23 maçta 7 gol attı.
2 EROL BULUT’TAN FENERBAHÇE SÖZLERİ
EROL BULUT’TAN FENERBAHÇE SÖZLERİ
Erol Bulut, Trabzonspor ile oynanan kupa finalinin Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya yanıt verdi.

"MAALESEF İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI"
Maalesef istediğimiz gibi olmadı. İkinci yarı tek kale oynadık ama maaelesef golü bulamadık. Trabzonspor biraz daha şanslıydı. İlk yarıda yakaladıkları pozisyonu iyi değerlendirdiler. Son dakikalarda risk aldık. 2. golü buldular.

"FUTBOLCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

Futbolcularımı tebrik ediyorum. Güzel bir sezon yaşadık. Futbolcularım karakter sahaya koydular. Aytemiz Alanyaspor önümüzdeki sezon Avrupa’da olacak. Kulübümüze teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon yaşadık. Bundan sonrasına zaten hep birlikte bakacağız.

"21 TAKIM KARARINA SAYGI DUYACAĞIZ AMA FİKSTÜR YOĞUNLAŞACAK"

Verilen karara saygı duyacağız. 21 takımın olması 40 maç demek. Ayrıca kupa maçları. Baya yoğun trafik olacak. Hafta içi maçları olacak. Zaman kısa. Çabuk şekilde hazırlanıp, transferleri erken yapabilmek önemli. Bakacağız.

"BİRKAÇ GÜN İÇİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK"

Erol Bulut, "Fenerbahçe’nin hocası oldunuz mu?" yönündeki soruya, "Birkaç gün içinde açıklama yapılacak." yanıtını verdi.
3 GALATASARAY’IN BİTİRDİĞİ İKİ TRANSFER
GALATASARAY’IN BİTİRDİĞİ İKİ TRANSFER
Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan’ın transferinde bu kez elini çabuk tuttu. İmza parasını yatırmadığı için Mert Hakan’da hüsran yaşayan sarı-kırmızılılar, her konuda anlaştığı Erzincan ve Çaykur Rize’nin iki yıldızı için toplam 4 milyon TL’yi ödeyip işi bitirdi. (SABAH)
4 BEŞİKTAŞ’TAN FREY HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN FREY HAMLESİ
Çin’in Tianjin Teda takımından ayrılan ve boşta olan golcü futbolcu Sandro Wagner için Beşiktaş ilk teması sağladı. Siyah-beyazlılarda Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, 32 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Felix Frey’le görüşerek teklifte bulundu.

Bonservisi elinde olan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transferi 10 Ağustos’a kadar bitirmeyi hedefliyor. Çin’e transfer olduğu ilk dönemde beklentinin altında kalan Wagner, daha sonra çıktığı 15 maçta 12 gol atmıştı. Almanya Milli Takımı’nda da 8 kez forma giyen golcü futbolcu, bu mücadelelerde 5 kez fileleri havalandırdı. (İHA)
5 GALATASARAY’DAN BALANTA HAMLESİ
GALATASARAY’DAN BALANTA HAMLESİ
Club Brugge forması giyen defansif orta saha oyuncusu Eder Balanta’dan Galatasaray’la ilgili flaş bir itiraf geldi. Fransız basınına özel açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki ön libero, Sarı Kırmızılı kulübün River Plate’ten ayrılarak Basel’in yolunu tuttuğu dönemde kendisi için teklifte bulunduğunu açıkladı.

Nord Eclair Gazetesi’yle geniş bir röportaj gerçekleştiren Balanta, "O dönemde Avrupa’ya gitmek istiyordum. Sampdoria, Roma ve Galatasaray bana resmi teklifte bulunmuştu. Ancak farklı nedenlerden ötürü bu girişimler olumlu sonuçlanmadı." ifadelerini kullandı. Kolombiyalı futbolcu, geçtiğimiz yaz Basel’den 2,4 milyon euroluk bonservis bedeliyle Brugge’e transfer olmuştu. (FANATİK)
6 FENERBAHÇE’DEN KALU HAREKATI
FENERBAHÇE’DEN KALU HAREKATI
Geçtiğimiz sezon beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. TRT Spor’un haberine göre, Sarı lacivertliler, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux forması giyen Nijeryalı Samuel Kalu için girişimlere başladı.

Geçtiğimiz aylarda Nijerya basınında, Galatasaray’ın da Samuel Kalu ile ilgilendiği iddia edilmişti. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giyip 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.
7 COMOLLI’NİN TÜRKİYE’DEN İSTEDİĞİ İSİM
COMOLLI’NİN TÜRKİYE’DEN İSTEDİĞİ İSİM
Fenerbahçe’nin eski sportif direktörü olan ve şimdilerde Toulouse’un başkanlık görevine getirilen Damien Comolli, sezonu Gaziantep FK’da geçiren Souleymane Diarra’yı kadrosuna katmak istiyor. (FANATİK)
8 N’SAKALA BEŞİKTAŞ’TA!
N’SAKALA BEŞİKTAŞ’TA!
Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor’dan N’Sakala ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da istediği oyunculardan biri olan N’Sakala 2 yıllık anlaşmaya varıldı. N’Sakala, Beşiktaş’tan yıllık 800 bin euro kazanacak. (TRT Spor)
9 BEŞİKTAŞ’A KARIUS’TAN KÖTÜ HABER
BEŞİKTAŞ’A KARIUS’TAN KÖTÜ HABER
UEFA, pandemi döneminde kulüplere tavsiye yazısıyla oyuncularla alacakları konusunda karşılıklı görüşerek anlaşmalarını önermişti. Bu durumdan sonra oluşan kanı, UEFA’nın geciken ödemelerden kaynaklanan sıkıntılarda kulüplerden yana tavır alacağı yönündeydi ancak durum öyle olmadı. UEFA’nın gönderdiği yazıda, Beşiktaş’a Karius’un alacaklarının dışında bir yükümlülük maddesi bulunmuyor.

Siyah beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde Alman kalecinin menajerleriyle görüşüp bir ödeme planı hazırlayacak. (TRT Spor)
10 GALATASARAY’DAN LERMA HAMLESİ
GALATASARAY’DAN LERMA HAMLESİ
Ada basınına göre Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig’den düşen Bournemouth’ta forma giyen Jefferson Lerma’yı gözüne kestirdi.

Yönetim, İngiliz kulübüyle masaya oturdu. Gelen bilgilere göre Galatasaray, Kolombiyalı yıldızı 1 yıllığına kiralamak istiyor.

Bournemouth’un 1.5 milyon Euro istediği, Cimbom’un ise bedelsiz kiralama istediği belirlendi. (Takvim)

Futbolarena anasayfasından devam...