Porto 1-0 Galatasaray maç özeti ve golü (İZLE)

Porto 1-0 Galatasaray özet. Porto ile deplasmanda karşı karşıya gelen temsilcimiz Galatasaray mücadeleden 1-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. 

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile Portekiz'de karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, Portekiz deplasmanından istediği skor ile dönemedi. Porto 1-0 Galatasaray maç özeti ve golleri haberimizde.


PORTO 1-0 GALATASARAY ÖZET


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçında Portekiz'de Porto ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtan Galatasaray özellikle Sinan Gümüş ile yakaladığı posizyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlik ile tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında Porto 49. dakikada kullanılan köşe vuruşunda boş kalen Marega'nın kafa golü ile Galatsaray karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin geri kalan süresinde sarı kırmızılı takım yine yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve mücadele Porto'nun 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı ve Galatasaray grupta 3 puanda kaldı.


Porto - Galatasaray maçı Sinan Gümüş'ün pozisyonları


Porto - Galatasaray maçının ilk yarısında ev sahibi takımın kalecisi Casillas, temsilcimiz Galatasaray karşısında iki net kurtarışa imza attı. 13. dakikada Onyekuru'nun sağ kanattan içeri gönderdiği topta müsait pozisyondaki Sinan Gümüş'ün vuruşunda Maxi Pereira araya girdi. 38. dakikada ise Porto'nun orta sahada kaptırdığı topu kazanan ve hızla rakip yarı alana doğru kat eden Sinan Gümüş, uzun süre topu sürdükten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Casillas ayaklarıyla kurtardı.

Öte yandan Sinan'ın 44.dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü kaçırmasının ardından Onyekuru ve Rodrigues pas vermediği için takım arkadaşlarına kızdı.Fatih Terim ise Sinan Gümüş'e seslenip alkışlayarak oyuncusuna moral verdi

Porto deplasmanında ilk yarıda isabetli şut atan Galatasaray, bunun dışında 4-5 civarında önemli gol girişimlerinde bulundu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Porto Son Dakika Haberleri