Pique idmanı terk etti! İspanyollardan küfür (İZLE)

Pique, İspanya taraftarının hışmına uğradı. Katalonya referandumuna verdiği destek nedeniyle idmanda küfürlü tezahüratlarla karşılaşan Pique, milli takım idmanını terk etti.

FutbolArena - Barcelona Kulübü ve İspanya'yı sallayan Katalonya referandumunun olumsuz etkileri milli takım idmanına kadar uzandı. Küfürlü tezahüratlarla protesto edilen Pique, milli takım çalışmasını yarıda bırakarak sahayı terk etti.

Pique İspanya antrenmanını neden terk etti?


İspanya'da çıkan olaylar sonrası "Biz kötü insanlar değiliz, sadece oy kullanmak istiyoruz" açıklaması yapan ve gözyaşlarına hakim olamayan Pique, milli takım idmanında ülkesinin taraftarlarınca protesto edildi. Hakaret içerikli pankartlar ve küfürlü tezahüratlar üzerine moral bozukluğu yaşayan Pique, idmanı terk etmeyi tercih etti.

Milli takım antrenmanında ıslıklanan Pique'ye küfür eden İspanyol taraftarları, "Senin vatanın İspanya." diye bağırdı.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında Arnavutluk ve İsrail ile karşılaşacak olan İspanya A Milli Takımı, çalışmalarını Pique'den yoksun sürdürdü.

Pique İspanya A Milli Takımı'nı bırakıyor mu?


Katalonya'daki yasa dışı bağımsızlık referandumuna katılıp dün sabah saatlerinde Barselona'da oyunu kullanan Pique, milli takım hakkında şu sözleri sarf etmişti:

"Milli takımda devam edebileceğimi sanıyorum çünkü İspanya'da bugün Katalonya'da olanları (güvenlik güçlerinin müdahalesi) doğru bulmayan, demokrasiye inanan çok fazla insan olduğuna inanıyorum. İspanya kimlik kartım ve pasaportum olduğu ve iyi bir futbol oynadığım sürece milli takıma gideceğimi düşünüyorum. Her zamanki gibi terimin son damlasına kadar sahada mücadele edeceğim. Teknik direktör (Julen Lopetegui) veya federasyon benim bir sorun olduğumu düşünüyorsa geri adım atarak milli takımı bırakma kararımı 2018'in önüne çekerim."

Barcelonalı futbolcu ayrıca "Milli takıma gitmek bir vatanseverlik meselesi değil. Sadece gidip en iyisini vermek gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER