Pınar Altuğ, Yağmur Atacan'dan evlilik kutlaması (Pınar Altuğ, Yağmur Atacan çifti)

Pınar Altuğ ve Yağmur atacan çifti evliliklerinde 10. yılını devirdi. Pınar Altuğ ve Yağmur atacan çifti evliliklerinin 10. yılını kutlamak için Kapadokya'ya gitti. 

FutbolArena - 2008 yılında evlenen ve aralarında ki yaş farkı büyük tartışmalara yol açan Pınar Altuğ ve Yağmur atacan evliliklerinde 10. yıllarını devirdi. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan 10. yıllarını aşkla kurladı. Pınar Altuğ ve Yağmur atacan 10. yıllarında kaçamak yaptı.

2008 yılında sürpriz bir şekilde birlikteliklerini evlilik ile noktalayan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ikilisi evliliklerinde 10. yıllarını devirdi. İkili evlilik yıldönümü için tatile çıktı. Su isminde bir kızları olan çift 10. yıllarını Kapadokya'da kutladı.


Pınar Altuğ - Yağmur Atacan kimdir?


2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi"ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi.Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi.

Yağmur Atacan, Türk oyuncu ve müzisyen. Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. İlkokulu Eskişehir'de okudu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER