#Pazartesi ne demek? #Pazartesi ne oluyor? #Pazartesi ne yapılır? (Twitter #Pazartesi paylaşımı)

#Pazartesi etiketi twitter'da gündem oldu. Sosyalmedya platformu Twitter'da #Pazartesi etiketi altında kullanıcılar paylaşımlar yapıyor. Peki #Pazartesi ne demek? #Pazartesi paylaşımları neden yapılıyor? #Pazartesi paylaşımının bir önemi var mı? #Pazartesi paylaşım örnekleri neler?

#Pazartesi paylaşımları twitter'da en çok ilgi çeken etiket oldu. 14 Mayıs Pazartesi günü twitter kullanıcıları #Pazartesi etiketi altında görüşlerini paylaşmaya başladı. #Pazartesi etiketinde haftanın ilk iş günü olması nedeniyle genellikle çalışan insanlar paylaşımlarda bulunuyor. Aynı zamanda okula giden öğrenciler de #Pazartesi paylaşımına yoğun ilgi gösteriyor. Peki #Pazartesi nedir, ne anlama geliyor? #Pazartesi paylaşımı neden yapılıyor? Detaylar haberimizde.

#Pazartesi ne demek? #Pazartesi paylaşım örnekleri (14 Mayıs 2018)


#Pazartesi paylaşımları Twitter'da Türkiye gündemine oturdu. İnsalar haftanın ilk iş günü olan Pazartesi gününde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. #Pazartesi paylaşımları altında genellikle işe giden insanlar paylaşımlarda bulundu. Aynı zamanda okula giden öğrencilerin #Pazartesi paylaşımları da öne çıktı. 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler öncesi #Pazartesi etiketi altında siyasi paylaşımlar da yapıldı. Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın son maçları bu akşam oynanacak. Futbolseverler de #Pazartesi etiketi altında düşüncelerini dile getirdi.

İŞTE #PAZARTESİ ETİKETİNİN ALTINDA YAPILAN PAYLAŞIMLAR





Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER