Di Maria ve Verratti'den PSG'ye transfer önerileri

PSG’nin yıldız oyuncuları Angel di Maria ve Marco Verratti takımın yükselmesi için yapılması gereken transfer hamleleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

1
Angel Di Maria, takım arkadaşları Marco Verratti ve Marquinhos’un takımdan ayrılacağına dair iddialar için yönetimi net bir şekilde uyardı.
2
Inter ve Juventus’un ciddi teklifler yapmaya hazırlandığı Verratti’nin takımdan ayrılma ihtimalini ’delilik’ olarak yorumlayan Di Maria, "Paris’te Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyorum." dedi.
3
"Kulübün Verratti ya da Marquinhos gibi oyuncuların ayrılmasına izin verileceğine sanmıyorum" diyen Di Maria "Onların gitmesi delilik olur. Kalırlarsa Şampiyonlar Ligi’nde halen söyleyecek sözümüz olur" ifadelerini kullandı.
4
Öte yandan Marco Verratti ise, PSG’nin Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak bir kadro kurabilmesi için Neymar transferinin önemine değindi. Verratti Neymar için "Neymar transferi bize Şampiyonlar Ligi’ni kazandırabilir. PSG’ye bir transfer hakkım olsa onu alırdım. O bu yaşında bence Messi ile aynı seviyede." şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...