PSG'den Sergio Aguero için çılgın teklif

PSG, Sergio Aguero için Manchester City'ye 68 milyon euro önerecek.

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Paris Saint Germain transferde de büyük oynuyor. Fransız ekibinin, Manchester City forması giyen Sergio Aguero için cazip bir teklif yapacağı iddia edildi.

PSG, Sergio Aguero'yu transfer edecek mi?


İngiliz basınında yer alan haberlere göre; PSG'nin Sergio Aguero için kesenin ağzını açacağı iddia edildi. Fransız kulübünün, Arjantinli golcü için 68 milyon Euro'luk teklif yapacağı bildirildi. Sergio Aguero'ya ise haftalık 220 bin Euro önerileceği yazıldı. Paris Saint Germain'in, Pep Guardiola ile anlaşmazlıklar yaşaması sebebiyle Aguero'yu transfer etme konusunda olumlu olduğu bildirildi.

Sergio Aguero kimdir, kaç yaşında, kariyeri? Sergio Aguero transfermarkt


Sergio Aguero futbola Independiente kulübünün alt yapısında başladı. 2006 yılında Atletico Madrid'e transfer olan oyuncu, 2011'de 36 milyon Euro karşılığında Manchester City'nin yolunu tuttu. Sergio Aguero geçen sezon 45 resmi maçta 33 gol, 6 asistle oynadı. Sergio Aguero'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor. Sergio Aguero Transfermarkt verilerine göre 65 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Futbolarena anasayfasından devam...

Paris Saint-Germain Son Dakika Haberleri