Dünya Kupası'na Paris Saint-Germain damgası

2018 Dünya Kupası'na Paris Saint-Germain futbolcuları damga vurdu. Cavani, Mbappe ve Neymar golleriyle ülkelerini sırtladı.

FutbolArena Detay - 2018 Dünya Kupası'na futbolcuları en çok gol atan kulüp Paris Saint-Germain oldu. 9'ar gollü Real Madrid ve Barcelona'yı geçen PSG'li futbolcular tam 10 gol kaydetti.

NEYMAR, CAVANİ VE MBAPPE

Fransa'yı 19 yaşındaki Mbappe sırtlarken, Brezilya Neymar ile, Uruguay da Edinson Cavani'nin golleriyle yollarına devam ediyorlar. Bu üç ülke de Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalmayı başardılar.

Neymar şimdiye kadar 2 gol atarken, Edinson Cavani 3 gol kaydetti ve Kylian Mbappe de üç gol attı. Ayrıca Angel Di Maria da bir gol atarken, bir gol de Brezilya'nın tecrübeli stoperi Thiago Silva'dan geldi.


Neymar Dünya Kupası'nda Messi ve Ronaldo'yu geçti


Brezilya'nın yıldız futbolcusu Neymar, Dünya Kupası'nda 2018 yılında oynanan 4 maçta toplamda 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı yıldız son 16 turunda Meksika karşısında 1 gol, 1 asistlik performansla maçın adamı seçilirken, aynı zamanda Dünya Kupası'nda play-off turlarında ilk kez gol sevinci yaşadı. Neymar, Dünya Kupası'nda play-off turlarında kariyerinde hiç gol sevinci yaşayamayan Messi ile Cristiano Ronaldo'yu da böylelikle geride bıraktı.

89. milli maçına Meksika karşısında çıkan Neymar, 57 gol ve 35 asistlik performans sergiledi.

GENEL KARŞILAŞTIRMA
Neymar (9 maç, 6 gol - 3 asist)
Messi (19 maç, 6 gol - 6 asist)
Ronaldo (17 maç, 7 gol - 2 asist)

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Paris Saint-Germain Son Dakika Haberleri