Osmanlıspor, Yunanistan deplasmanında

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Olympiakos'a konuk olacak

FutbolArena - Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Yunan temsilcisi Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

AA'da yer alan habere göre, Pire'deki Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 21.00'de başlayacak. Müsabakayı Fransa Futbol Federasyonundan Ruddy Buquet yönetecek. Buquet'in yardımcılıklarını ise Frederic Cano ve Cyril Gringore yapacak.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Osmanlıspor'da, sakatlığı bulunan Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar, Olympiakos'a karşı forma giyemeyecek.

Ev sahibi ekipte ise 2013-2015 yıllarında Sivasspor'da oynayan Manuel da Costa, cezalı olduğu için bu maçta görev yapamayacak.

Olympiakos'ta Da Costa'nın dışında daha önce Spor Toto Süper Lig'de forma giyen oyuncular da bulunuyor.

Trabzonsporlu eski futbolcular Oscar Cardozo ve Marko Marin, forma şansı bulmaları halinde yarın Osmanlıspor'a karşı mücadele edecek.

Numan Çürüksu'dan Olympiakos açıklaması


Hazırlıklarıa başlayan temsilcimiz Osmanlıspor'un başarılı defans oyuncusu Numan Çürükçü, Olympiakos'tan çekinmediklerini açıkladı.

Anadolu Ajansı'na konuşan Çürüksu, "Zaman zaman 3 kulvarda yarıştık. Geniş bir maç periyodumuz var. Bunlar normaldir diye düşünüyorum. Ligde de bir kaç haftadır kötü bir gidişatımız oldu. Bunun en kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum. İstatistiklere baktığımızda biz rakipten daha üstünüz." değerlendirmesini yapan kaptan Numan, "Fakat futbolda böyle bir gerçek var. Gol olması lazım. Gol atamadıktan sonra mağlup da olabilirsiniz, maç berabere de bitebilir. Biz bunu aşmaya çalışacağız. Olympiakos maçında farklı bir konsantrasyon olacaktır. Olumlu bir şekilde döneceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Erdal Kılıçarslan'dan Olympiakos yorumu


Olympiakos maçının kolay olmayacağını itiraf eden orta saha oyuncusu Erdal Kılıçaslan ise "İlk maçı orada oynayacağız. Çok zor bir mücadele olacak. İnanılmaz taraftarları olduğunu da biliyoruz. Çok baskı altında oynayacağız. Kötü gidişatımız var ama bu gidişata 'dur' demesini bilmemiz lazım. Bu da inşallah Olympiakos maçında olacak. Rakibimizde iyi futbolcular var ama çekindiğimiz futbolcu yok. Bizde de iyi yetenekler ve iyi oyuncular var. Kimseden çekinmiyoruz. Biz oraya teslim olmaya gitmeyeceğiz." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Olympiakos Son Dakika Haberleri