Osmanlıspor'dan Beşiktaş açıklaması: 'Bizim için farklı bir kulüp.'

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleştikleri Beşiktaş hakkında konuştu. 

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşen Osmanlıspor'da Genel Menajer Ender Yurtgüven basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde 16. haftada Vodafone Park'ta yine siyah beyazlılar ile karşılaşacak olan Başkent ekibinde Ender Yurtgüven kurayı yorumladı.


Beşiktaş - Osmanlıspor maç haberleri


Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşmelerinin ardından kura hakkında yorumlarda bulundu.

"ENTERESAN BİR KURA OLDU"

Çok enteresan bir kura oldu. Yaklaşık 1 aylık dilimde Beşiktaş ile 3 maç oynayacağız. Güzel maçlar olacak. Tabi öncelikle Pazar günü lig maçı. Bu maça güzel hazırlandık. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Elimizden geleni yaparak İstanbul deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bizim hedefimiz ligin ilk yarısına kadar olan 2 maçta 6 puan almak. Beşiktaş'la kupada eşleşmek bu anlamda bizim için enteresan oldu.

"BEŞİKTAŞ BİZİM İÇİN FARKLI BİR KULÜP"

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısına da değnerek, "Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Avrupa'da bizi gururlandırdığı için Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. Bizim için farklı bir kulüp. Stadımızda daha önce Beşiktaş'ı misafir etmiştik. Centilmenlik çerçevesi içinde güzel maçlar olacak. Kupada turu geçmek için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Son dakika Osmanlıspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Osmanlıspor FK Son Dakika Haberleri