Osman Özköylü: 'Oyun olarak kazandık, skor olarak kaybettik'

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü 2-1 kaybettikleri Eskişehirspor maçının ardından konuştu. 

FutbolArena - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor evinde konuk ettiği Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olurken Teknik Direktör Osman Özköylü skordan ötürü memnun olmadığını fakat karşılaşma boyunca iyi bir futbol sergilediklerini ifade etti.

İç sahada ilk yenilgilerini aldıklarını belirten Osman Özköylü "İlk 30 dakika çok iyi oynadık. Pozisyonlara giremesek de rakip için çok tehditkar bir oyun ortaya koyduk. 2 golü de topu ayağımızdan kaybedip yedik. İşte ön taraftaki oyuncularını kalitesi ve bitirici vuruşu sonucu getiriyor. Belki o tür oyuncular bizde olsa bu maç bizim lehimize 3-0 bitecekti. Oyun anlamında kazandık ama skor olarak kaybettik. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Sahaya gerçekten karakter koyuyoruz ama kalitemiz belli. Eskişehirspor'un 1 tane oyuncusu bu takımın 3 katı. Buna rağmen bu kadar ezici oyun ortaya koyan takım kaybetmeyi hak etmiyor ama Allah böyle nasip etti." dedi.

KAZANMAK İÇİN HERŞEYİ YAPTIK

90 dakika boyunca 3 puan için herşeyi yaptıklarını belirten Osman Özköylü "Karşılaşmada 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı çevirebilmek adına oyuncularımız her türlü mücadeleyi yaptı. Pozisyonlar ürettik, baskı kurduk ama gol bulamadık. Oyuncularımın verdiği emeği bu maçta alamadık ama biz doğru yoldayız." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Samsunspor Son Dakika Haberleri