Osman Şenher: 'Fatih Terim'in karizması çizilmez'
Arda alınmazsa bu olay yine büyüyecek. Milli Takımda yine huzursuzluk yaşanacak. Türk halkı bölünmüş durumda. Ama çoğunluk Ardayı milli formasıyla tekrar görmek istiyor.
FutbolArena - Fatih Terim'in Arda kararı bugünün temel konusu. Öyleki herkesin dilinde aynı soru: Arda, Milli Takım'a alınacak mı?
Milliyet'te bu konuyu ele alan Osman Şenher, “Terim'in karizması çizilmez aksine helal olsun hocaya denir" dedi.
"ARDA, MİLLİ TAKIM'DA OLMALI"
“Her zaman söylerim Fatih Terim babadır, bugüne kadar hep adalet dağıtmıştır. Bugün Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda kadrosu açıklanacak. Arda alınmazsa bu olay yine büyüyecek. Milli Takım'da yine huzursuzluk yaşanacak. Türk halkı bölünmüş durumda. Ama çoğunluk Arda'yı milli formasıyla tekrar görmek istiyor.
Fatih Terim, Arda'yı kadroya alırsa inanın karizmasından, büyük hocalığından hiçbir şey kaybetmeyecek. Kaybetmeyi bırakın insanlar ‘Helal olsun hocaya. A Milli Futbol Takımı'nın menfaatleri olunca hoca her şeyi bir kenara atıyor' diyebilecek. Alınmazsa yine eleştiriler, huzursuzluklar devam edecek. Dilerim, Fatih Terim bunu tatlıya bağlar. Bugüne kadar Milli Takım'da yaşanan bir sürü tatsız şey nasıl düzeldiyse bu Arda konusu da artık kapanmalı."