Orkun Kökçü'nün Şenol Güneş anısı: "Tanımayınca yüzüne kapadım"

Orkun Kökçü, Euro 2020 öncesi Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaşadığı görüşmeyi anlattı. 

FutbolArena Dış Haberler - Feyenoord futbolcusu Orkun Kökçü, Hollanda'da NAC Breda ile oynayacakları maç öncesi Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaşadığı diyalogu anlattı.

Orkun Kökçü, Euro 2020 kadrosunda yer almak için kendisini arayan Şenol Güneş ile yaşadığı anıyı anlattı. Hollanda basınında Voetbal'a konuşan Orkun Kökçü, önce Şenol Güneş'i tanımadığını söyledi ve sonrasında yaşanan diyalogu şu sözlerle anlattı:

Bir gün Türkiye'den bir numara aradı. Tanımadığım numaraları açmam ve meşgule verdim. Sonra merak edip geri aradım. Hey Orkun! Nasılsın? dedi. Ben de "Sen kimsin, ne istiyorsun?" dedim. "Haha! Ben Şenol Güneş" dedi. Euro 2020 kadrosunda olacağımı söyledi. Euro 2020 ertelendi fakat burada oynamak benim hayalim. Umarım önümüzdeki sezon Avrupa Şampiyonası forması giyerim."

"İLERİDE BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAYI İSTERİM"

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor'a konuşan ve ileride "Beşiktaş'ta oynamak" istediğini söyleyen Orkun Kökçü, "Biz ailece Beşiktaşlıyız. Bunu herkes biliyor. İleride Beşiktaş'ta oynamayı tabi ki isterim. Ancak yine de profesyoneliz ve onu zaman gösterecek." dedi. İleride Galatasaray'a transferiyle ilgili gelen soruya yanıt veren Orkun Kökçü, "Galatasaray da büyük bir takım Avrupa'da. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. O da olabilir ama Beşiktaş olsa daha iyi olur." şeklinde konuştu.



Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER