Önce Ajax, sonra Galatasaray

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray ile iki yıllık yeni mukaveleye imza attı.

FutbolArena Detay - Futbolcu, kontratını tamamladığı taktirde Galatasaray; Hollandalı'nın kariyerinde en uzun süre forma giydiği ikinci kulüp olacak.
Ajax formasını 17 yaşında giymeye başlayan futbolcu tam 7 sezon başarıyla oynadı. Ardından Real Madrid'e transfer oldu. Burada da 3 sezon oynadıktan sonra İnter'in yolunu tuttu.

Kaç yıl forma giymiş olacak?

3,5 sezon başarıyla forma giyen ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Hollandalı, 2012/13 sezon ortasında Galatasaray'a transfer oldu.Futbolcu kontratını tamamladığı taktirde 5,5 yıl sarı kırmızılı formayı giymiş olacak.

Yetiştiği ve yıldızının parladığı Ajax'taki 7 yıllık macerasının ardından sarı kırmızılı takımda 5,5 sezonu geride bırakacak Sneijder'in, ülkesi Hollanda dışında en süre futbol oynadığı ülke ise Türkiye olacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri