Sergen'den efsane sözler

 

1
Ercan Taner: Sergen, Tabata Beşiktaş’a ne verebilir? Sergen: Gaziantep’den gelirken 1 kilo baklava getirebilir.
2
Hakan Ünsal, Sergen Yalçın’ın yanında oturmaktadır. Sergen: Sol bek futbolda hiç önemli mevki değil.
3
Muhabir: Bülent Korkmaz da 33 yaşında ama hala ekstra çalışıyor bu durum seni rahatsız etmiyor mu? Sergen: Bülent yeteneksiz; antrenman yapmazsa oynayamaz, ben yetenekliyim o yüzden antrenman yapmama gerek yok.
4
İkinci saati geride kalan bir maç sonu programından… Güntekin Onay: Şimdi de reklama gidelim. Sergen: Bence artık eve gidelim.
5
Muhabir: Sergen 10-12 yaş arasındaki çocuklar İddaa oynuyor, ne diyeceksin? Sergen: Almanya’dan uzak dursunlar, çok sürpriz oluyor.
6
Beşiktaş frikik kazanır, topun başına Ahmet Dursun ve Sergen gelir… Ahmet: Ne yapacağız abi? Sergen: Ne yapacağızı mı var Ahmet, sen çekileceksin ben vurucam.
7
Yönetici: Sergen sen Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu? Sergen: Doğru ama eksik. Yönetici: Nasıl yani? Sergen: Cuma da oradaydım.
8
Sergen’in gol attığı bir maç sonrası... Muhabir: Sergen hiç bir golünü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu? Sergen: Aynı golü iki kıza hediye ettiğim bile oldu.
9
Beşiktaş’la Türkiye Kupası’nı kazandıkları sene, seremoni öncesi... İbrahim Üzülmez: Sergen, kupayı ben kaldırıcam. Sergen: Bir dergi seni Türkiye’nin en çirkin futbolcusu seçmiş, kaldıramazsın. Not: Kupayı Sergen Yalçın kaldırdı
10
Fenerbahçe’nin Sivasspor yenilgisi sonrası... Sergen: Aykut Kocaman’ı bisikletime bir tur bindirmem; adama Fenerbahçe’yi emanet etmişler.
11
Sergen: O topta ön direğe koşu yapmak saçma. Ersin Düzen: Ya ön direkte topla buluşursa? Sergen: Ne yapacak topla buluşup, yemeği mi çıkacak?
12
Muhabir: Sergen, yeni transferler için neler söyleyeceksin? Sergen: Gökhan genç çocuk, önünde daha çok yıllar var. Bobo…Bobo’nun da adı güzel.
13
Muhabir: Sergen Tigana senin için ondaki futbol zekası bende de Platini’de de yok demiş. Sergen: Hocam doğru söylemiş.
14
Sergen Yalçın, profesyonel futbolcuların disiplinsiz hareketleri üzerine bir örnek verir; Sergen: Mesela beni zamanında Bayern München istemişti. Adamlar bir araştırdı…Almadılar.
15
Tümer Metin’in yine penaltı kaçırdığı bir maç esnasında yedek kulübesine gider... Sergen: Abi bu takımın penaltıcısı kim? Kulübe: Pancu Sergen: Eee o zaman niye bu .... kullanıyor?
16
Muhabir: Sergen, Tigana senin için 4 kilo versin Real Madrid’e transfer edeyim demiş, ne diyorsun? Sergen: 4 kilo versem jokey olurum diyorum.
17
Batuhan Ferrari’siyle İstanbul’a 35 dakikada gittiğini söyleyince... Sergen: Valla Batuhan, bu kadarını ben bile yapmadım.
18
Rıdvan Dilmen: Sergen şu halinle çıksan Koller’in ayağından top alır mısın? Sergen: Alırım tabi sen de alırsın. Koller’e ver topu, aç önünü de yine de 20 metre süremez.
19
Muhabir: Senin için antrenman yapmıyor diyorlar? Sergen: Doğrudur.

Futbolarena anasayfasından devam...