Olay yorum! 'Riekerink paçavraya çevriliyor'

"Galatasaraylı yöneticiler neden sessiz kalıyor, çıkıp doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar. Teknik Direktör Riekerink paçavraya çevriliyor."

FutbolArena - Milliyet Yazarı Osman Şenher, Sneijder'in takımı hatta kulübü yönettiği iddialarına ilişkin topu yönetime attı. "Galatasaraylı yöneticiler neden sessiz kalıyor?"

Osman Şenher şöyle yazdı:

SELÇUK YEDEK KALAMAZ MI?

"Bugün Türkiye'de Selçuk İnan ve Sneijder'in kalitesinde kaç tane futbolcu var. Ya da Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki rakiplerinde bir Selçuk veya bir Sneijder var mı? Benim şaşırdığım şey, bir futbolcu ne kadar büyük yıldız olursa olsun oynadığı takımda yedek kalabilir. Neden Selçuk'un Karabük maçında ikinci yarıda oyundan alınışı bu kadar problem oldu.

YÖNETİM NEDEN KONUŞMUYOR?

Selçuk kaliteli bir oyuncu. Buna itirazım yok. Ama bir dokunulmazlığı falan mı var. İyi olduğu zaman oynar, formsuzsa yedek kulübesinde oturur. Bu sözüm Sneijder için de geçerli. Ama iş öyle bir boyuta geldi ki Hollandalı futbolcu teknik direktörü idare ediyormuş, kulübü idare ediyormuş. Böyle bir şey olabilir mi? Galatasaraylı yöneticiler neden sessiz kalıyor, çıkıp doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar. Teknik Direktör Riekerink paçavraya çevriliyor. Bu konuda bir tek kelime konuşmuyorlar."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri